Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Peugeot 2008 – synonymum kompaktného SUV

Model Peugeot 2008 vstúpil do ringu v roku 2013 so silnými argumentmi.

Zákazníci ocenia najmä jeho eleganciu a dynamický výkon. Preto sa teší trvalému rastu objemu predaja, s výrobou viac ako 500 000 jednotiek [1] po celom svete. V Európe tento úspech ilustruje pódiovým miestom v segmente, kde je pevne usadený od štartu.

Peugeot 2008 má asertívny, silný a príťažlivý dizajn kategŕie vozidiel SUV. Jeho nová vertikálne usporiadaná predná maska ​​a prahové lišty potvrdzuj robustnosť vozidla, určeného pre každodenné použitie. Nová červená farba symbolizuje silu a sexappeal nového modelu 2008.

Access, Active a Allure sú úrovne výbavy, doplnené GT Line. Táto úroveň výbavy je už veľmi populárnou voľbou v kľúčových modelov Peugeot (208, 308 a 508). Peugeot 2008  ponúka aj širokú škálu kontrolných prvkov na palube. Peugeot i-Cockpit® podporuje bezpečné riadenie. Upravenú trakčný systém Grip Control dáva modelu 2008 univerzálnosť na všetkých typoch terénu v kombinácii s certifikovanými celoročnými pneumatikami Mud & Snow.

Peugeot 2008 je vybavený zrkadlom MirrorLinkTM a Apple Carplay®, spolu s cúvacou kamerou, Active City Brake a parkovacím asistentom, čo je raritou v tomto segmente.

Jedinečný dynamický výkon je zrejmý vo všetkých verziách. Motory Euro6 zabezpečili potešenie z úspornej jazdy na vysokej úrovni. Na výber sú štyri verzie, vrátane 1,2-lirovým PureTech so 6-stupňovou manuálnou prevodovkou.

Peugeot (šr).

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov