Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Jaguar F-Type British Design Edition

Jaguar F-Type je jedinečný automobil. Jaguar v ňom „zhmotnil“ ideály modelu E-Type prevtelené do novodobého dizajnu. Automobilka v súčasnosti ozvláštni model novou edíciou British Design Edition.

Jaguar F-Type vyhral niekoľko svetových ocenení za svoj jedinečný dizajn. Model F-Type S vo verzii Cabrio alebo Coupe bude v ponuke tiež s novou edíciou British Design Edition, ktorá prinesie ešte viac odlišností.

Nová edícia tak ponúkne niekoľko vizuálnych vylepšení. Od uvedenia na trh v roku 2012 už vyhral F-Type viac ako 140 ocenení a s novou edíciou môže toto číslo ešte zvýšiť. British Design Edition bude v ponuke s farebnou kombináciou Caldera Red, Glacier White, Ultra Black a úplne novou Ultra Blue.

Jaguar F-Type British Design Edition Jaguar F-Type British Design Edition

Verziu S, z ktorej edícia vychádza, ozvláštni čierny predný spojler, rozšírenie prahov a zadný difúzor, ktorý je dostupný len pre Coupe. Kolesá vo farbe Satin Dark Grey majú priemer 20 palcov a sú obuté do plášťov s rozmermi 255/35 vpredu a 295/30 vzadu.

V sériovej výbave bude tiež výkonný brzdový systém. Na prednej mriežke chladiča a dverí batožinového priestoru pribudne nový odznak. Červený a zelený znak S vystrieda čiernobiely znak British Design.

Jaguar F-Type British Design Edition Jaguar F-Type British Design Edition

V interiéri nájdeme kožený interiér s kontrastným prešívaním a troma rôznymi farebnými kombináciami: červenou, slonovou kosťou alebo modrou. Športové sedadlá majú nápis British Design Edition.

Na stredovej konzole pribudne uhlíkové vlákno a leštený hliník. Pre nový modelový rok 2017 ponúknu tiež všetky modely F-Type o 8 litrov väčší objem batožinového priestoru. Edícia tiež povýši zvukový potenciál v interiéri.

V sériovej výbave bude systém Meridian s výkonom 380 W a 10 reproduktormi. Vylepšený systém Plus ponúkne 770 W a 12 reproduktorov. Novinkou je použitie diaľkového ovládania InControl Remote App, ktoré umožní komunikovať s vozidlom z ľubovoľného miesta na svete, skontrolovať stav paliva v nádrži, nastaviť klimatizáciu alebo naštartovať motor.

MM, Jaguar

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov