Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nová výbava pre Nissan Qashqai

Nissan Qashqai je na trhu už niekoľko rokov a tak pre neho automobilka pripravila novú líniu výbavy. Tá ponúkne lepšiu výbavu a niektoré odlišnosti v exteriéri.

Model Qashqai bol od začiatku predaja kontroverzným modelom. Tento crossover rozdelil automobilových fanúšikov na odporcov a milovníkov tohto dizajnu. Nissan v súčasnosti pridáva do ponuky novú líniu výbavy.

Jej názov je N-Connect a prináša niektoré prvky výbavy do štandardnej ponuky. V základnej výbave tak nájdeme asistenčné systémy spolu so systémom Nissan Connect. Výbava N-Connect je tiež dostupná už pre model Juke.

Pre model Qashqai nahradí predtým ponúkanú Variante 360° a bude v ponuke medzi lacnejšou výbavou Acenta a drahšou verziou Tekna. Novinkou v ponuke N-Connect bude 360 ° kamera s výhľadom do všetkých strán.

Navigačný systém Nissan Connect zobrazí údaje na 7-palcovom dotykovom displeji. Tento systém kombinuje navigáciu, integráciu smartphonu, rádio s CD a parkovaciu kameru. V novej línii výbavy je tiež dizajnový balíček II s 18-palcovými diskami kolies a zatmavenými oknami vzadu.

Vo výbave je ďalej bezkľúčový prístup k vozidlu so start/stop systémom a elektricky sklápateľné spätné zrkadlá. Vo voliteľnej výbave je panoramatická strecha, strieborné strešné lyžiny a vyhrievané čelné sklo.

Cena Qashqai s výbavou N-Connect začínajú na 25 690 € s 1,2-litrovým motorom DIG-T. Ten ponúkne maximálny výkon 85 kW (115 k). Do línie výbavy Acenta pridali tiež dizajnové pakety I a II.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov