Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche kit pre ochranu starších vozidiel

Majitelia starších automobilov a veteránov majú veľa spoločných problémov. Jedným z nich je udržanie laku v pôvodnej kondícii a prehĺbenie lesku aj na starších karosériách. Oddelenie Porsche Classic preto pripravilo sadu na renováciu laku.

Každý majiteľ staršieho a výnimočného vozidla chce mať lak v najlepšom stave. Inžinieri z Porsche Classic pripravili pre svojich zákazníkov špeciálny balík renovačných prípravkov, ktoré vylepšia a ochránia lak automobilu.

Porsche pripravilo 17 produktov, ktoré predstavujú kompletný sortiment pre exteriérovú starostlivosť. Do sady patrí šampón, špeciálny clay pre prilepené nečistoty, tvrdý vosk, čistič syntetických materiálov alebo čistič hliníkových diskov.

Porsche tiež odporúča používať vhodné hubky, handry a kefy, ktoré sú špeciálne určené pre iný druh povrchu. Všetky výrobky boli testované vo vývojovom stredisku Porsche v meste Weissach pre ich kompatibilitu s povrchom.

Porsche čistiaci balíček Porsche čistiaci balíček

Leštiaci prípravok je určený pre dosiahnutie vysokého lesku. Brúsne časti neobsahujú syntetické materiály a majú jednotnú štruktúru. Vďaka tomu je zaručený vysoký lesk bez drobných škrabancov.

Pre dlhodobú ochranu laku je určený tvrdý vosk, ktorý sa skladá zo 40 % karnaubského vosku. Špeciálne nano-polyméry zabezpečia vysoký lesk a jednoduché nanášanie. Čistič syntetických materiálov sa skladá z kombinácie špeciálnych ochranných olejov a stabilizačných prísad.

Vďaka týmto prísadám sú gumy a plasty pružnejšie a vyzerajú ako nové. Všetky produkty môžu byť objednané jednotlivo alebo spolu v jednom balíku. V Nemecku je cena tohto balíčka 470 € vrátane DPH.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov