Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volkswagen Touran s balíkom R-Line

Problémy s aférou “dieselgate” znamenajú pre Volkswagen obrovské problémy. Automobilka však nemôže prestať napredovať a preto naďalej predstavuje aj modernizácie súčasných modelov. Novinkou je taktiež nový balík R-Line pre model Touran.

Zákazníci si model Touran vyberajú najmä pre jeho úžitkové vlastnosti a rodinné zameranie. Športový charakter je v tejto triede automobilov nepodstatný. Volkswagen však chce zákazníkom priniesť aspoň športovejší dizajn vozidla a tak predstavil športový balík R-Line.

Nový príplatkový prvok výbavy zmení nie nápadný Touran na športovejšie vyzerajúce malé MPV. Najvýraznejšími zmenami v exteriéri je zmenený predný a zadný nárazník. Predný má väčšie otvory, ktoré sú lakované do čiernej lesklej farby. Konštruktéri ešte umiestnili do mriežky chladiča logo R-Line.

Zadný nárazník má navyše chrómovú lištu. Z bočného pohľadu sú viditeľné nové rozšírenia prahov v lesklej čiernej farbe a strešné lišty v striebornej eloxovanej farbe. Na bočných dverách je tiež nové logo R-Line.

S novým paketom sú k dispozícii aj nové dizajnové kolesá s priemerom 17- alebo 18-palcov. V interiéri pribudli nové poťahy sedačiek a strešné čalúnenie vo farbe Titanschwarz. Pre prístrojovú dosku sú určené nové dekoračné prvky v dizajne Black Lead Grey.

Pedále a nástupné lišty sú z ušľachtilej ocele. Multifunkčný športový volant s hliníkovým dekorom a logom R-Line dopĺňa športovo ladený interiér. Balík R-Line je k dispozícii od 2 155 €. Za cenu 760 € si môže zákazník kúpiť len vonkajší balík R-Line Exterieur s upravenými nárazníkmi a prahmi.

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov