Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan Pulsar so športovým paketom

Kompaktný Nissan Pulsar je na trhu už viac ako rok a tak výrobca postupne pridáva do ponuky nové prvky výbavy. V súčasnosti predstavil športový paket s dizajnovými zmenami.

Nissan Pulsar konkuruje napríklad Volkswagenu Golf alebo Oplu Astra. Tieto modely však majú dlhšiu tradíciu a tak musí Nissan zaujať nových zákazníkov  lákavou ponukou.

Pre Pulsar tak výrobca pripravil nový športový paket, ktorý zmení dizajn exteriéru a dodal mu športovejší „look“. Nový balíček Sport Edition je určený pre zákazníkov, ktorí chcú mať športovejšie vyzerajúce vozidlo, ale nemajú záujem prísť o úžitkové vlastnosti.

V prednej časti je zmenený nárazník so spodným prívodom vzduchu v červenej farbe. Denné LED svietenie dopĺňa športový vzhľad. Strecha je lakovaná do čiernej matnej farby a po celej dĺžke na obidvoch stranách ju dopĺňa červený pás.

Nissan Pulsar Nissan Pulsar

Karbónový vzhľad nájdeme tiež na kryte spätných zrkadiel, ktorý je zatmavený. Konštruktéri rozšírili rozchod kolies o 40 mm.

Zadný spojler dostal novú fóliu a pri pohľade zozadu zaujme rozšírený rozchod kolies. Automobil tak vyzerá mohutnejšie a konštruktérom sa podarilo mierne vylepšiť jazdné vlastnosti. Športový výfuk Remus má krajšiu koncovku a lepší zvuk.

Nový balíček stojí 2 350 € a je k dispozícii pre stupne výbavy N-Tec a Tekna. Výber motorov je ľubovoľný, Nissan ponúka športový paket pre všetky motorizácie. K dispozícii je tak pre vznetovú verziu 1,5 dCi s výkonom 81 kW (110 k) a tiež pre zážihové verzie 1,2 DIG-T s výkonom 85 kW (115 k) a 1,6 DIG-T s výkonom 140 kW (190 k). Balík je možné objednať k novým vozidlám už v týchto dňoch.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov