Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda na Medzinárodnom veľtrhu v Brne

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto predstaví na Medzinárodnom strojárenskom veľtrhu v Brne 15 vozidiel.

“Česká strojárenská jednotka a najväčšia výstava svojho druhu patria k sebe,” hovorí Luboš Vlček, vedúci odbytu Škoda Auto Česká republika. “Sme radi, že môžeme náš technologický potenciál prezentovať pred špičkami strojárskeho odbore. Sme síce medzinárodná firma, spadajúce pod krídla globálneho koncernu, ale svoje hlavné výrobné závody má v Českej republike, ktoré sa môžu pochváliť dlhoročnou priemyselnou tradíciou a vysokou technickou kompetenciou. Pre Škoda Auto,, najväčšiu strojárenskú firmu v ČR so 120 ročnou históriou, je mimoriadnou príležitosťou prezentovať sa na tomto dôležitom veľtrhu,“ dodáva Luboš Vlček.

octavia GTEC na CNG s
Medzinárodný strojársky veľtrh 2015 sa na brnenskom výstavisku koná od 14. do 18. septembra. Hlavnou témou bude “Priemysel 4.0” a priemyselná automatizácia, prepojenie výroby s digitálnym svetom. Na výstave sa predstavia najvýznamnejší hráči v odbore meracej, riadiacej, automatizačnej a regulačnej techniky. Návštevníci sa regrutujú prevažne z radov odborníkov. Vyše 70 percent z nich ovplyvňuje rozhodovanie o investíciách, tretina patrí k vrcholovému manažmentu.
Účastníci odborných konferencií, seminárov a workshopov na aktuálne technické, obchodné a ekonomické témy budú môcť využiť automobily značky Škoda, ktoré majú štatút Oficiálneho vozidla 57. ročníka Medzinárodného strojárskeho veľtrhu. V službách usporiadateľov bude k dispozícii deväť vozov Superb a šesť vozov Octavia G-TEC s pohonom na stlačený zemný plyn (CNG). K dispozícii bude aj nová Superb Combi, ktorá medzinárodnú výstavnú premiéru absolvuje 15. septembra na autosalóne IAA vo Frankfurte n/Mohanom.
Medzinárodná strojársky veľtrh v Brne je najvýznamnejšou priemyselnou výstavou v strednej Európe. Tento rok sa ho zúčastňuje vyše 1500 vystavovateľov a jednotlivé expozície zhliadne na 80 000 návštevníkov.
BVV (šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov