Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nová aplikácie Mini Connected

Vozidlá Mini využívali aplikáciu Mini Connected na rôzne nastavenia a služby. Po piatich rokoch ju inžinieri modernizovali a priblížili bližšie k šoférovaniu a vnímaniu vozidla.

Vo vynovenej aplikácii je k dispozícii 5 základných funkcií: Mini Streetwise, základne funkcie, online vyhľadávanie, sports instrument a kalendár. Zákazník si ju môže objednať od polovice augusta.

Mini Streetwise ponúka používateľom smartfónu vybrať najvýhodnejšiu trasu ešte pred odjazdom. Aplikácia využíva údaje o predchádzajúcich jazdách a zobrazuje informácie ako napríklad spotrebu paliva alebo dĺžku doby jazdy.

Mini Connected Mini Connected

V prípade rovnakých trás Mini Streetwise odporučí najvýhodnejšiu trasu podľa osobných preferencií používateľa. Rovnaké informácie sa môžu zobrazovať na centrálnom displeji po pripojení smartfóna k Mini.

Základné funkcie dokážu zobraziť polohu vozidla, stav paliva v nádrži, dojazd vozidla a poslednú zaznamenanú trasu. Po kliknutí na polohu sa zobrazí mapa s trasou k automobilu. Funkcia profil umožní vytvoriť používateľské meno, nahrať fotografiu alebo pozrieť štatistické údaje.

Mini Connected Mini Connected

Funkcia sports instrument zobrazuje údaje o výkone, krútiacom momente, teplote a otáčok motora. Podaplikácia meranie sily zobrazí akceleračné sily pôsobiace na vozidlo a vodiča, ako napríklad aktuálne priečne a pozdĺžne zrýchlenie.

Online vyhľadávanie umožní nájsť miesta a adresy a ich prenos do navigačného systému Mini do naplánovanej trasy. K dispozícii je tak napríklad rezervácia reštaurácie. Funkcia kalendár zobrazí všetky naplánované stretnutie a iné poznámky na displeji vo vozidle.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov