Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Citroën: koncept elektromobilu

Automobilka Citroën začne predávať koncept elektromobilu, na ktorom spolupracovala so spoločnosťou Bollore. Tento koncept bude Citroën distribuovať cez svojich oficiálnych partnerov.

Štvormiestny kabriolet od spoločnosti Bollore je elektrickým automobilom, ktorý je odteraz dostupný cez sieť predajcov vo Francúzsku Citroën. Obe spoločnosti sa na spolupráci dohodli už 17. júna tohto roka. Pre spoločnosť Bollore je to príležitosť spropagovať svoj elektrický automobil.

Marketing spoločnosti Bollore je tak v rukách francúzskeho koncernu PSA. Výroba elektrického Bollore Bluesummer bude tiež prebiehať pod vedením automobilky PSA. Elektrické kabriolety budú schádzať z výrobnej linky francúzskej továrne Rennes od septembra tohto roka.

Pre značku Bollore je táto spolupráca veľmi významný krokom. Elektrický štvorsedadlový kabriolet má karosériu z ABS plastu. Je to odvážny a originálny automobil, ktorý rešpektuje hodnoty automobilky Citroën.

Spoločnosť Bollore má odborné znalosti v oblasti skladovania elektrickej energie a používaní elektrických systémov. Výrobca je na trhu niekoľko rokov a vyvinul už niekoľko vozidiel vrátane kabrioletu Bluesummer.

Marketingový team spoločnosti Bollore bude tak profitovať zo sily a odbornosti distribučnej siete Citroën. V domácom Francúzsku je to pre túto značku významným krokom k napredovaniu a zvyšovaniu predajov.

Pre automobilku Citroën je to tiež príležitosť pre zvýšenie predajných čísiel. Nový model od nového výrobcu pritiahne do predajní nových zákazníkov, ktorí majú radi originalitu. Tú im prinesie aj nový Bluesummer.

MM, Citroën

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov