Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Toyota Aygo: nová špeciálna edícia

Toyota Aygo patrí medzi miniautomobily, ktoré sa tešia veľkej obľube. Patrí do segmentu A, v ktorom má konkurentov v podobe Citroënu C1 a Peugeotu 107. Pre zlepšenie predajov uviedol výrobca novú špeciálnu edíciu.

Malé Aygo je tak odteraz dostupné s 3 stupňami výbav a 3 špeciálnymi edíciami. Na vozidle je 10 dielov, ktoré si majiteľ zmení aj po rokoch prevádzky.

Nové Aygo je na trhu od minulého roka. Predchádzajúca generácia bola v predaji od roku 2005. Po 9-tich rokoch výrobca modernizoval najmenší model a postupne dopĺňal línie výbav. V súčasnosti je už k dispozícii kompletný sortiment.

Model Aygo patrí medzi individualistické automobily s veľkým množstvom farebných úprav. Nová špeciálna edícia má názov x-pure a je k dispozícii vo všetkých európskych krajinách. Exteriér je nafarbený do bielej white flash farby so striebornými časťami predného a zadného nárazníka.

Toyota Aygo x-pure Toyota Aygo x-pure

Automobil stojí na špeciálnych 15-palcových dvojlúčových diskoch, ktoré sú lakované do bielej farby. V interiéri vládnu strieborné obloženia prístrojovej dosky a dverí. Orámovanie výduchov ventilácie je v bielej farbe.

Prístrojový panel je vyrobený z čierneho materiálu a hlavica radiacej páky je orámovaná chrómovou ozdobou. Zákazníci tak majú odteraz na výber 3 špeciálne edície (x-cite, x-clusiv a nový x-pure) a 3 línie výbavy (x, x-play a x-wave).

MM, Toyota

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov