Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Kreditné karty BMW a Mini

BMW uviedlo novinku v podobe bezkontaktných platobných kariet už na podujatí Consumer Elektronics Show v januári 2015 v americkom Las Vegas. Novinka však prichádza na trh až teraz.

BMW Bank, MasterCard a DKB predstavili jedinečný bezkontaktný platobný prostriedok s integrovaným kľúčom od automobilu. Bonusom je členstvo v službe Car Sharing, kde si môže jedna osoba požičiavať niekoľko automobilov.

Karty ponúkajú niekoľko výhod, tou najhlavnejšou je však funkcia kľúča pri otváraní vozidla od poskytovateľa Car Sharing. Nová platobná karta je vybavená technológiou NFC, ktorú už podporuje veľké množstvo mobilných telefónov.

Obdobne ako pri individualizácii nového automobilu môže zákazník odlíšiť svoju kreditnú kartu od iných. Dizajn platobnej karty je totiž len na uvážení zákazníka. Základná verzia karty BMW Credit Card Classic obsahuje poistenie vozidla, registráciu do služby DriveNow a zabudovanú funkciu kľúča.

Nová karta je tak po prvýkrát dostupná ako bezkontaktný kľúč od automobilu z flotily Car Sharing. Na kreditnej karte je čip, ktorý podporuje funkciu NFC. Ide o bezdrôtový prenos dát na krátke vzdialenosti.

Kreditnú kartu stačí priložiť na senzor na čelnom skle, ktorý ju registruje a odomkne vozidlo. Túto novinku môžete využiť na všetkých stanovištiach Drive Now v Mníchove, Düsseldorfe, Kolíne, Berlíne, Hamburgu, Viedni, Londýne a San Franciscu.

BMW kredintá karta BMW kredintá karta

Prémiový variant kariet obsahuje navyše právnu ochranu vodiča, asistenciu na cestách a bezplatnú náhradu karty v prípade stratenia. Súčasťou karty sú tiež poukážky na pneuservis u autorizovaných predajcov BMW a Mini.

Za príplatok sú k dispozícii nadštandardné služby, ako napríklad: cestovný balíček s poistením, nákupný balíček, balíček mobility s havarijným poistením a internetový balíček pre ochranu identity na internete.

Nové karty využívajú všetky výhody najmodernejších služieb. Základná verzia karty stojí 39 €, za prémiový variant treba zaplatiť 99 €. Kreditné karty BMW sú už v predaji od 1. júla, kreditné karty pre Mini sa začnú predávať 15. júla.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov