Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nový Lexus ES

Automobilka Lexus zverejnila prvé informácie a fotografie pripravovanej novinky, ktorú plánuje predstaviť na autosalóne v Šanghaji. Nový model Lexus ES bude dizajnovo smerovať k svojim menším súrodencom.

Automobilka zatiaľ zverejnila len málo informácii o pripravovanej novinke. Posledná, šiesta generácia modelu, sa predstavila v roku 2012. Od premiéry tak prešli len 3 roky. Predstavená novinka v Šanghaji bude teda s najväčšou pravdepodobnosťou len modernizáciou modelu.

Najvýraznejšou zmenou bude nová dizajnová línia v prednej časti, ktorou sa model ES priblíži k iným modelom značky. Predná maska už nebude rozdelená na dve časti, ale bude mať neobvyklý tvar šesťuholníka s bočnými stranami smerujúcimi k sebe.

Oficiálne predstavenie novinky je naplánované na 20. apríla v Šanghaji. Čínsky trh je pre automobilku dôležitým, preto sa rozhodla predstaviť novinku práve tam. Za 25 rokov si získal model ES už viac ako 1,7 milióna zákazníkov. Presné zmeny v oblasti technológii a motorov sa dozvieme po oficiálnej premiére, o ktorej vás budeme informovať.

MM, Lexus

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov