Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche predstavilo retro navigáciu

Oddelenie Porsche Classic pripravilo pre priaznivcov a majiteľov starých vozidiel Porsche zaujímavú ponuku. Nové navigačné rádio je štýlovým doplnkom do starých automobilov Porsche a ničím nenarušuje dobový vzhľad interiéru.

Porsche stále podporuje staršie modely a tak predstavilo navigáciu spojenú s rádiom exkluzívne pre tieto vozidlá. Vzhľadovo čierne autorádio a tvar gombíkov autenticky štylizujú produkt do palubnej dosky klasických modelov Porsche.

Autorádio je určené pre modely 911 prvej generácie od roku 1960 a pre 911 so vzduchom chladeným motorom série 993. Do zoznamu podporovaných automobilov tiež patria modely s motorom vpredu a uprostred.

Novinka prichádza so všetkými dôležitými parametrami dnešných systémov. Autorádio podporuje príjem bežných staníc, satelitnú navigáciu a má rozhranie pre pripojenie externých zdrojov hudby.

K dispozícii je tiež pripojenie smartphonu prostredníctvom Bluetooth. Autorádio má vstavaný mikrofón a integrovaný zosilňovač. Výkon je 4×45 W. Je možné ho pripojiť priamo k reproduktorom alebo k pôvodnému zvukovému systému pomocou adaptéra.

Porsche retro autorádio Porsche retro autorádio

Koncepcia ovládania je založená na systéme Porsche Communication Management. Novinka prešla rozsiahlym testovaním na Technickej Univerzite v Mníchove. Autorádio tiež skúšali v rôznych krajinách.

Mapy sú uložené na pamäťovej karte microSD s kapacitou 8 GB a sú pravidelne aktualizované. Nové autorádio je k dispozícii prostredníctvom partnerov Porsche Classic a stojí 1 184 €.

Porsche Classic je divíziou Porsche zodpovednou za údržbu automobilov vyrobených pred viac ako 10 rokmi. Servisná sieť má približne 100 partnerov. Služby spoločnosti zahŕňajú dodávky, reprodukciu náhradných dielov, reštaurovanie a predaj odbornej literatúry.

MM, Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov