Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ženeva 2015: Jeep Renegade Hard Steel

Automobilka Jeep predstavuje na autosalóne v Ženeve netradičný showcar, ktorý je upraveným modelom Renegade. Spoločnosť Jeep ho vytvorila v spolupráci so značkou Mopar, ktorá je dodávateľom originálneho príslušenstva pre modely Jeep.

Základ je prevzatý z verzie Renegade Trailhawk. Automobil je lakovaný do špecifickej oceľovej farby. Dizajn vozidla je doplnený matnými čiernymi doplnkami: strešný nosič, kryty zrkadiel, 16-palcové disky kolies a vetracie otvory na kapote.

V interiéri zdobí lesklá oceľ prieduchy klimatizácie, hlavicu prevodovky a kryty reproduktorov. Logo Trailhawk je vyšité do hlavových opierok. Sedadlá sú čalúnené špeciálnou šedou farbou, spolu s dverovými panelmi.

Jeep Renegade Hard Steel Jeep Renegade Hard Steel

Automobil má terénne pneumatiky, zvýšenú svetlú výšku podvozka a špeciálnu dosku s vyrytým nápisom Trailhawk. Mopar dodal čierne kryty spätných zrkadiel, čierne nástupné lišty a podlahové rohože.

Renegade Hard Steel má aj ťažné zariadenie a pripojený prívesný vozík. V ňom je integrovaný Wi-Fi hotspot a širokouhlá obrazovka s výkonným audiosystémom. Dotykový displej zobrazuje všetky funkcie systému Uconnect.

K dispozícii je tak internetové rádio, prístup k internetu a hudbe, najnovšie správy zo sveta a sociálne siete. Počas výstavy v Ženeve môže verejnosť počúvať 25 skladieb, ktoré evokujú nové dobrodružstvá v Jeepoch Renegade.

MM, Jeep

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov