Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Citroen Berlingo Mountain Vibe Concept ukážu v Ženeve

Citroen predstaví na autosalóne v Ženeve 3. marca nové Berlingo . Pred premiérou však automobilka predstavila štúdiu, ktora predurčuje dizajn novinky.

Koncept Berlingo Mountain Vibe Concept je ideálnym vozidlom pre všetkých, ktorí hľadajú športové vyžitie v teréne a mimo spevnených ciest. Kombinuje praktické funkcie s presvetleným interiérom.

V prednej časti zaujmú ružové plastové držiaky predných hmlových svetlometov, nad ktorými je pásik s LED dennými svetlometmi. Vozidlo stojí na čiernych diskoch so snehovými “drapákmi” v ružovej farbe. Koncept je tak priamo určený do horského prostredia.

Automobil je lakovaný do Mountain zelenej farby. Vonkajší dizajn je doplnený o plastové kryty podbehov kolies a prahov. Strešné nosiče majú tiež ružové lakovanie. Koncept má funkciu Grip Control, vďaka ktorej má lepšie možnosti na prekonávanie zasnežených ciest.

Vnútri vozidla sú 2 predné sedadlá a 3 nezávislé sedadlá v druhom rade čalúnené textíliou Liberia so šedým odtieňom. V interiéri tiež nájdeme ružové prešívanie, ktoré korešponduje s vonkajším lakovaním.

Cestujúci ocenia výhľad cez presklenú strechu Modutop a veľkoryso dimenzované otváranie zadných okien. Koncept nebude podľa automobilky na predaj, k videniu bude len na autosalóne v Ženeve.

MM, Citroen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov