Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Škoda odhaľuje exteriér nového Superbu

Motoristickí novinári a nadšenci značky Škoda už netrpezlivo očakávajú premiéru najnovšej tretej generácie Škody Superb. Automobilka prednedávnom predstavila obrázky interiéru a v súčasnosti odhaľuje tiež exteriér novej vlajkovej lode.

Premiéra nového Superbu prebehne už 17. februára v Prahe. Škoda však postupne odhaľuje interiér a exteriér novinky. Práve exteriérové črty nového Superbu prezrádzajú vysoké dizajnové ambície značky.

Nový Superb zaujme nezameniteľným exteriérom so sofistikovanými tvarmi a elegantnými líniami od prednej až po zadnú časť. Záujemcovia o novinku očakávajú špičkovú konštrukciu modelu, ktorú im chce Škoda ponúknuť.

Škoda Superb Škoda Superb

Hlavným odhaleným detailom exteriéru je nová grafika predných svetlometov. Pri bližšom pohľade je v nich vidieť podobnosť s menším modelom Octavia. Odlišnosť tvorí trojuholníkový výraz v spodnej časti svetlometu.

Pohľad z vrchu prezradí štruktúru automobilu s výrazným aerodynamickým dizajnom. Posledným odhaleným detailom je štruktúra predných svetlometov, ktorá sa odvoláva na tradície českých sklárov.

Škoda Superb Škoda Superb

Slávnostné predstavenie novinky prebehne 17. februára v pražskom Fóre Karlín. Na akcii budú tiež významní hostia z koncernu Volkswagen, Škoda Auto a predstavitelia politického, ekonomického a spoločenského života.

Model Superb je vlajkovou loďou automobilky Škoda už od roku 2001. Škoda do 31. januára 2015 predala viac ako 700 000 kusov Superbov prvej a druhej generácie. Model tak patrí medzi najobľúbenejšie vozidlá strednej triedy.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov