Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan Note N-TEC

Nissan predstavil upravenú špeciálnu edíciu modelu Note s názvom N-TEC. Do štandardnej výbavy pribudli nové prvky v interiéri a exteriéri.

Edícia Nissanu Note N-TEC je k dispozícii od februára 2015. Model dostal zadné zatmavené okná, strieborné kľučky dverí a krytov spätných zrkadiel. Jazdiť bude na 16-palcových diskoch vyrobených v obmedzenom množstve.

Vozidlo tiež získa Dynamic Styling Pack s výrazným predným a zadným športovým nárazníkom, bočnými prahovými lištami, lesklou čiernou maskou chladiča a športovými svetlometmi s čiernym orámovaním.

Nissan Note N-TEC Nissan Note N-TEC

V interiéri bude kožený volant a prémiové sedadlá s modrými dizajnovými prvkami. Nissan Note N-TEC tiež vybavili inovatívnymi technológiami Nissan Shafety Shield, medzi ktoré patria: Blind Spot Warning (detekcia mŕtveho uhlu), Lane Departure Warning (varovanie pred opustením jazdného pruhu) a detekcia pohybujúcich sa objektov.

Automobil využíva systém Nissan Connect, ktorý obsahuje DAB digitálne rádio a rozšírené aplikácie vrátane Google Search a Trip Advisor. V stiesnených mestských priestoroch bude nápomocná zadná parkovacia kamera. Vo voliteľnej výbave je aj bezkľúčový prístup so štartovacím tlačidlom. Farebná paleta bude obdobná, ako pre bežný model Note vrátane novej farby Ink Blue.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov