Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Zbierka áut kráľa Jamesa

LeBron James, jeden z najznámejších športovcov na svete, ktorý doviedol basketbalový tím Miami Heat k 2 majstrovským titulom v NBA, držiteľ 2 ocenení MVP v tej istej súťaži, rovnako ako 2 zlatých olympijských medailí, je vášnivým zberateľom áut a ich užívateľom.

Pokiaľ táto v súčasnosti Clevelandská hviezda najazdí za tréningami a zápasmi tisícky kilometrov, nemenej a možno s väčším pôžitkom najazdí pri prevetrávaní svojich rýchlych miláčikov. Od SUV až po exotov – jeho zbierka je jednoducho hodná kráľa, tak ako ho mnohí (nielen) fanúšikovia oslovujú…Napokon posúďte sami. Vyberáme len niektoré, ktoré, ako sám James hovorí, sú jeho srdcovky, vrátane jeho vlastných postrehov na ich adresu:

1)      Lamborghini Aventador – 3 spoločnosti Lou La Vie, Rich B. Caliente and Toys for Boys Miami sa spojili, aby „zabalili“ jeho Roadster za veľmi špecifickým účelom. Auto totiž oslavuje uvedenie „LeBron 11“. Vonkajší dizajn dôsledne kopíroval líniu modelu číslo 11 športovej obuvi značky Nike “King’s Pride” (Kráľova pýcha), pridávajúc už aj tak unikátnemu autu originalitu. Bude si kráľ obúvať práve túto obuv pri jazde svojim Avendatorom? Sme presvedčení, že áno!

James lambo4     LeBron and Chris playing violin and singing.

2)      Porsche 911 Turbo S – „toto auto mám rád pre jeho silu a rýchlosť“ hovorí LJ a so žartom pridáva, že toto auto nemá priestor na nohy. Každý sa diví ako sa tam zmestím. Auto je biele, napokon ako väčšina v jeho zbierke, pretože je to jeho obľúbená farba.

James 2014-Porsche-911-Turbo-S-rear-three-quarters1

3)      Mercedes-Benz S63 AMG – toto je lôžkový vagón. Vyzerá štýlovo, ale nikto by nepredpokladal, že pod kapotou drieme 600 koní. Farba je zákonite biela, čím nám LJ dáva jasne najavo, že aj tento kus patri medzi jeho najobľúbenejšie. A aby bol spánok ešte pohodlnejší, tak nedávno doplnil zbierku aj o Maybach 57S. Farbu uhádnete aj sami.

James MB       JamesMaybach

4)      Ferrari 458 – jedno z najrýchlejších áut v garáži. Sám LJ ho považuje za beštiu.Potvrdzuje, že Ferrari je opodstatnene jedným z najprestížnejších výrobcov luxusných športových vozidiel na svete. Nechal si ho vyrobiť v klasickej červenej farbe na znak úcty k tradícii výrobcu, podobne ako Ferrari F430 Spider, ktoré na striedačku vyťahuje keď potrebuje zvýšiť adrenalín. 5)      Dodge Challenger SRT – týmto šperkom skladá James poklonu svojmu najobľúbenejšiemu tímu v NFL Dallas Cowboys. Zo striebornej metalízy žiaria dva modré pretekárske pruhy začínajúce na prednej kapote a končiace na zadnej. Auto je položené na masívnych chrómových rámoch a pôsobí svalnato a namyslene.

James F 458

6)      Jeep Wrangler – toto auto je pomalé a bez sily. Vzhľadom na nezvyklú farbu, ale aj ručne šité logá na opierkach hlavy, usudzujeme, že tento kus mu pribudol do zbierky ako dar/promo od výrobcu… Hummer H2 ma aspoň viac priestoru na nohy.

James Jeep      James Hummer-H2

7)      Bentley Continental GT – toto auto je presný mix luxusu a sily. Spraví všetko čo si vodič zaumieni. Farba je neodmysliteľne biela s bielymi blatníkmi lemovanými čiernou linkou a tmavými zadnými svetlami.

James Bentley

8)      Rolls-Royce Phantom – toto auto je stelesnením luxusu. Nie je príliš veľa aut na súčasnom trhu s podobnou výbavou. Tento kúsok dostal k svojim 25 narodeninám od svojho priateľa Shaquille O’Neal-a. Bez komentára!

James RR Phantom

 

Milan Štefančík

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov