Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nová Škoda Fabia s prvkami individualizácie

Prvá generácia Škody Fabia bola predajným hitom aj napriek konzervatívnemu dizajnu. Druhá generácia prišla s prvkami individualizácie, napr. v podobe odlišných farebných striech. Tretia generácia posúva prvky individualizácie na ešte vyššiu úroveň.

Tretia generácia Škody Fabia prišla na trh len nedávno. Zákazníkov zaujala vďaka novým technológiám, dizajnu a rozšírenej ponuke individualizácie exteriéru a interiéru. Najvýraznejším prvkom individualizácie interiéru je nová samolepiaca fólia, ktorá sa umiestňuje na palubnú dosku v mieste spolujazdca.

Ponuka dvojfarebného lakovania zo Škody Fabia druhej generácie zostala zachovaná. K danej farbe karosérie sú k dispozícii 4 rôzne odtiene pre strechu, vonkajšie spätné zrkadlá a disky kolies z ľahkej zliatiny.

Novinkou je samolepiaca fólia, vďaka ktorej môže byť interiér každej novej Fabie jedinečný. Objednávka je veľmi jednoduchá a rýchla. Fólia sa môže objednať len k interiéru s dekoračnou lištou Piano biela a čierna.

Zákazník si vyberie farbu samolepiacej fólie podľa dekoračnej lišty vo svojom vozidle. Do objednávky vloží obrázok alebo fotografiu, ktorú chce mať na fólii a upraví ju podľa požadovaného výrezu.

Škoda Fabia samolepiaca fólia

Po týchto krokoch automobilka vyrobí fóliu a pošle ju zákazníkovi podľa voľby na adresu domov pomocou kuriéra alebo nočným rozvozom do najbližšieho autorizovaného strediska, ktoré si môže zákazník vo formulári vybrať.

Fólia je k dispozícii na internetovej adrese automobilky v kategórii „Interiérové fólie.“ Ďalším prvkom individualizácie sú fólie na zákazku a preddefinované fólie. Cena pre zákazníka je 480 Kč vrátane DPH. Na Slovensku sa bude cena po prepočte pohybovať na úrovni 15 až 20 €.

Nalepenie fólie nie je vôbec náročný proces a môže ho vykonať majiteľ vozidla svojpomocne v domácich podmienkach. V prípade nejasností sa o nalepenie fólie postará autorizovaný servis Škoda. Fólia sa dá po čase ľahko odlepiť a nahradiť inou fóliou.

MM, Škoda

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov