Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Cascada Cosmo 1,6 Turbo: letný sen.

Hore „bez“, či hore „s“- Cascada je nepochybne jedným z najkrajších a najlepších kabrioletov v súčasnej ponuke. 

Prečo si kúpiť kabriolet? Prináša nevšedné zážitky a radosť z jazdy. A aj dávku “frajeriny”.  Všetko toto platí aj pre Opel Cascada. Ladný, dlhý, elegantný kabriolet, krásny zvonka i vo vnútri. Látková strecha umožnila konštruktérom vyhnúť sa diktátu neproporčne dlhej zadnej časti. Šikmé čelné sklo a relatívne vysoká zadná časť vytvárajú vždy pôvabnú líniu.

Interiér, najmä však palubná doska a sedadlá, patria k tomu najlepšiemu, čo Opel v súčasnosti ponúka. Perfektné spracovanie, nadpriemerné materiály, nápaditý dizajn. Veľké plochy obšité kožou. To, čo vodič za jazdy neustále periférne vníma, je čierne. Balzam pre oči, žiadne rozptyľovanie.

Cascada aj vynikajúco jazdí. Motor má výkonu aj pružnosti na rozdávanie. Neprotestuje proti zrýchľovaniu už od 1150 ot./min. Je suverénna v meste, na diaľnici a vychutnáva si veľmi rýchle zákruty s dobrým povrchom.

Kompletný test atraktívneho kabrioletu Opel Cascada nájdete v 11. tohtoročnom čísle najčítanejšieho slovenského motoristického časopisu Auto magazín.

Dalibor Klíma, foto: Juraj Hrivnák

Cascada 1     Cascada 3

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov