Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Lancia Ypsilon – nové edície

Lancia momentálne nedosahuje práve najlepšie výsledky. Malý počet modelov na trhu chce značka rozšíriť o nové edície: Lanca Ypsilon Elle a Momodesign.

Automobilka predstavila dve nové edície na autosalóne v Paríži. Fiat s Lanciou do budúcnosti veľmi nepočíta a preto sú nové modely v nedohľadne. Situáciu musia zachrániť súčasné modely rôznymi edíciami.

Edícia Elle vznikla v spolupráci automobilky so značkou Elle v roku 2010. Po predchádzajúcich úspechoch prichádza v súčasnosti automobilka s vynovenou edíciou, ktorá predstavuje nové módne trendy.

Lancia Ypsilon Elle Lancia Ypsilon Elle

Automobil má nový perleťový lak Glam Powder Pink, čalúnenie s kombináciou kože a Alcantary a leštené chrómové prvky. Podvozok zdobia 16-palcové disky a logo Elle na podbehoch.

Spolu so sedadlami v čiernej Alcantare má automobil obdobne čalúnený vankúšik. Vo farbe laku Powder Pink je tiež obloženie dverí, prístrojová doska a hrana rohoží. Volant a hlavica radiacej páky sú v čiernej koži s elegantným prešívaním.

Lancia Ypsilon Elle Lancia Ypsilon Elle

Verzia Elle je k dispozícii s motormi 1,2 s výkonom 51 kW (69 k) na benzín a LPG, s dvojvalcom 0,9 TwinAir s výkonom 63 kW (85 k) a s motorom 0,9 TwinAir CNG s výkonom 59 kW (80 k). Vznetový motor v ponuke je 1,3 MultiJet s výkonom 69 kW (95 k).

Lancia Momodesign je ďalšou variáciou na tému Lancia Ypsilon. Spolupráca so spoločnosťou MomoDesign začala v roku 2013. Na vonkajšej strane automobilu je veľa prvkov v chrómovej úprave. Na výber bude 7 dvojfarebných lakov.

Lancia Ypsilon Momodesign

Lancia Momodesign bude stáť na 15-palcových diskoch nalakovaných lesklou čiernou farbou; 16-palcové disky v matnej čiernej farbe sú ako voliteľné príslušenstvo. V interiéri sú výplne dverí so šedým prešívaním. Špeciálny kožený volant a radiaca páka v čiernej farbe majú dizajn Momodesign. Prístrojová doska má žltú farbu.

Pohonné jednotky sú obdobné, ako v prípade edície Elle, s výnimkou motoru 0,9 TwinAir CNG. Všetky motory sú temperamentné a spolupracujú s manuálnymi a robotizovanými prevodovkami.

MM, Lancia

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov