Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Limitovaná edícia Opel Adam Bryan Adams

Automobilky raz za čas predstavia limitovanú edíciu svojich modelov. Je to marketingový ťah na povzbudenie predaja. Takou edíciou je aj Opel Adam Bryan Adams.

Nový model automobilky Opel, Adam, prišiel na trh len nedávno. Po krátkom období tu máme limitovanú edíciu, ktorá pôjde do aukcie a nebude voľne dostupná na trhu. Inšpiráciou pre edíciu bol známy spevák Bryan Adams.

Model Adam ponúka veľmi rozsiahle možnosti individualizácie. S novou edíciou sa tieto možnosti ešte viac rozšíria. Pre fanúšikov kanadského speváka je to jedinečná možnosť kúpiť si automobil s detailmi od Adamsa.

Spevák vylepšil len 7 vozidiel, ktoré pôjdu do aukcie. Zisk z každého automobilu pôjde na konto nadácie Bryan Adams Foundation. Spoločnosť založil spevák v roku 2006. Adams si kladie za cieľ zlepšiť život ľudí po celom svete.

Opel Adam Bryan Adams Opel Adam Bryan Adams

Nadácia sa usiluje o ochranu najzraniteľnejších jedincov v spoločnosti. Cieľom je pokrok v oblasti vzdelávania pre deti a mladistvých po celom svete. Aukcia sa uskutoční na najväčšom nemeckom charitatívnom aukčnom portáli.

Prihadzovanie na virtuálnej aukcii už prebieha, ukončenie aukcie je plánované na 21. november. Spolupráca speváka a automobilky vytvorila tiež špeciálny Opel kalendár, ktorý tento rok  predstavia verejnosti v Mníchove.

Opel Adam Bryan Adams má špeciálny maskovací vzhľad. Pohonnou jednotkou je 1,4-litrový zážihový štvorvalec s výkonom 74 kW (100 k) a technológiou Start/Stop. Vozidlo má čierne kožené čalúnenie, automatickú klimatizáciu, vyhrievané predné sedadlá, kožený volant a 7-palcový dotykový displej s informačným systémom IntelliLink.

MM, Opel

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov