Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce Wraith v hre Forza Motorsport 5

Priaznivci hier na herných zariadeniach a automobilky Rolls-Royce majú dôvod na úsmev. Najnovšie vydanie hry Forza Motorsport 5 bude mať v ponuke medzi rôznymi automobilmi aj luxusný model Wraith.

Spoločnosť Rolls-Royce tak po prvýkrát vstupuje do sveta videohier. Prvý vstup zabezpečia najvýkonnejším a najdynamickejším modelom v histórii značky, modelom Wraith. Pôjde o exkluzívne spojenie automobilky a hry.

Všetci majitelia, ktorí si zakúpili hru Forza Motorsport 5, majú možnosť stiahnuť si bezplatne model Wraith do ponuky vozidiel. Hráči tak budú môcť obdivovať tento luxusný automobil aj vo veľmi realistickej podobe na obrazovkách monitorov.

Rolls-Royce Wraith Rolls-Royce Wraith

Nová hra Forza Motorsport 5 obsahuje úplne nový grafický softvér, ktorý vznikol exkluzívne pre hraciu konzolu Xbox One. Dokáže stvárniť fyzický materiál veľmi realisticky. V hre je napr. možnosť otvárať dvere, ktoré odhalia prepychový interiér. Ten bude tiež realisticky znázornený v grafike hry.

V hre bude Wraith v ponuke v 12-tich farebných kombináciách. Výkon motora a dynamické parametre vozidla budú realisticky prenesené do herného prostredia, aby čo najvernejšie prezentovali skutočnú silu automobilu.

Hráči budú môcť obdivovať aj prepracovaný interiér, ktorý zdobí osvetlenie z 1 340 optických vlákien. Hviezdami je posiaty celý interiér a pre hráčov to znamená štýlovú jazdu vo svete hernej techniky.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov