Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Najväčšie stretnutie „chrobákov“

Desiate stretnutie priaznivcov Volkswagena Beetle sa uskutoční 15. augusta. Na akcii sa stretnú fanúšikovia i majitelia všetkých generácii kultového vozidla.

Tri dni plné zábavy a chrobákov na cestách, to je Beetle Sunshinetour 2014. Akcia sa bude konať Baltického mora. Organizátori doteraz dostali takmer 400 registrácii.

Na stretnutí nových a starých generácii sa zíde až 4 000 hostí a divákov. Každoročná cesta k Baltickému moru je pre divákov nezabudnuteľným zážitkom.

Volkswagen Beetle Sunshinetour Volkswagen Beetle Sunshinetour

Tohtoročná prehliadka štartuje na letisku v Lübecku. Cieľom miestom je nemecký Travemünde. Opäť nebude chýbať každoročný hosť, Ole Soul Feddersen so skupinou. Duo dopĺňa speváčka Nathalie Dorra.

V uliciach Travemünde bude znieť aj plážová hudba v podaní nemeckých umelcov. Najväčšími hviezdami festivalu však budú jednoznačne kultové vozidlá. Populárna je súťaž najkrajšieho “chrobáka”.

Automobily vyrobené počas šiestich desaťročí budú vystavené na rozľahlej ploche, kde ich budú môcť návštevníci obdivovať.
Na podujatie prídu rôzne verzie nezabudnuteľných automobilov, napríklad: Glamour Beetle, Crochcet Beetle, Rock n Roll Beetle alebo Beach Beetle. Organizátori sa vždy tešia na kreativitu a nadšenie priaznivcov “chrobákov”.

Volkswagen Beetle Sunshinetour Volkswagen Beetle Sunshinetour

Volkswagen je oficiálnym partnerom akcie od roku 2005. Na akciu privezie Beetle Dune, koncept Cross a najnovšiu verziu Beetle Cabrio Karmann. Neobyčajným modelom bude GRC Rallycross s výkonom 405 kW (544 k). Má pohon všetkých kolies a vyvinuli ho v spolupráci s Andretti Autosport pre pretekárske série American GRC. Debut modelu bude na pretekoch v Los Angels 19. a 20. septembra. Výkonný automobil zvládne zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 2,1 sekundy!

MM, Volkswagen

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov