Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Audi podporuje festival v Salzburgu

Vyvrcholením letných koncertov podporovaných značkou Audi je známy festival v Salzburgu. Audi je partnerom tohto podujatia nepretržite už 20 rokov.

Okrúhly a jubilejný dvadsiaty ročník festivalu v Salzburgu, podporovaný automobilkou Audi práve prebieha až do konca augusta. Každý večer tam umelci interpretujú majstrovské diela v uliciach mesta.

Celý festival sa koná od 18. júla do 31. augusta, teda celých 45 dní. Od roku 1994 pomáha automobilka vnarôznych úrovniach prípravy a priebehu festivalu. Audi pritom podporuje festival nielen organizačne, ale aj finančne.

Za 20 rokov Audi prepravilo vyše 4 000 umelcov. Približne 3 500 hostí každoročne využije odvoz limuzínou od Audi. Známym letným predstavením je tzv. Noc Audi, ktorá sa koná každoročne od roku 2006.

Audi organizuje vlastné letné koncerty od roku 1990. Slávnymi sú práve od roku 1994, kedy získala automobilka partnerstvo so salzburským festivalom. Oslavou 20. výročia je koncertná verzia predstavenia Izrael v Egypte, ktoré odohrá zbor Balthasar-Neumann pod vedením Thomasa Hengelbrocka.

MM, Audi

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov