Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


BMW 6 Gran Coupe Individual

BMW predstavilo limitovanú edíciu 6 Gran Coupe. Mieri na zákazníkov milujúcich aj v aute perfektnú reprodukciu hudby. Obmedzené množstvo vozidiel s prívlastkom Bang & Olufsen výrobca vybaví špeciálnymi prvkami v interiéri.

Produkcia vozidiel je limitovaná na 100 kusov; buď model 650i s pohonom zadnej alebo oboch náprav a špičková verzia M6. Pod kapotou 650i pracuje V8 motor so zdvihovým objemom 4,4 litra a výkonom 330 kW (443 k).

Model M6 poháňa tiež 4,4 litrový vidlicový osemvalec, no s výkonom 417 kW(560 k). V balíku Competition konštruktéri zvýšili výkon až na 429 kW (575 k).

V ponuke bude edícia v dvoch farebných vyhotoveniach: Brilliant White alebo Dark Graphite II. K dispozícii bude M Sport balík, LED osvetľovacia technika, balík Driver Assistance Plus alebo Executive balík.

BMW 6 GC Bang & Olufsen BMW 6 GC Bang & Olufsen

Interiérové prvky sú potiahnuté najjemnejšou kožou Merino, ktorá je ručne spracovávaná. V ponuke je v čiernej a kombinácii čierno bielej farbe. Drevené obloženie dopĺňa nápis Bang & Olufsen vo farbe Piano Black.

Podľa názvu edície je zrejmé, že upravená bola aj zvuková aparatúra. Zárukou kvalitného a čistého zvuku je značka Bang & Olufsen. Srdce systému tvorí Bang & Olufsen High End Surround Sound s mriežkami reproduktorov z lešteného čierneho hliníka.

Systém obsahuje 16 aktívnych reproduktorov a vďaka celkovému výkonu až 1 200 wattov zabezpečí edícia bohaté a čisté ozvučenie automobilu. S každým automobilom dostane zákazník špičkové slúchadlá BeoPlay H6 v čiernej farbe s povrchovou úpravou z lešteného hlínika.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov