Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Rolls-Royce Wraith má jeden z top interiérov

Interiéry automobilov Rolls-Royce patria vždy k tomu najlepšiemu a najluxusnejšiemu. Rolls-Royce Wraith však dokázal interiérom zaujať natoľko, že ho zaradili do prestížneho výberu.

Organizácia Ward´s oceňuje každoročne vnútra automobilov a usporadúva ich do rebríčkov. V roku 2014 do TOP rebríčka 10 najlepších interiérov zaradili model Wraith. Najvyššie ocenenia v tomto roku získalo 41 vozidiel.

Organizácia hodnotí interiér vozidla na základe rôznych faktorov, medzi ktoré patrí napríklad pohodlie, ergonómia, funkčnosť, bezpečnosť, výbava a vyhotovenie i estetika. Keďže ide väčšinou o luxusnejšie interiéry, automobilka Rolls-Royce si v tejto súťaži vedie nad mieru dobre.

„Spoločnosť Rolls-Royce sa cíti poctená zaradením do tohtoročného rebríčka najlepších interiérov organizácie Ward´s. Miera sofistikovanosti a lesku, ktorú model Wraith ponúka – ako v interiéri, tak aj v exteriéri – dokonale vyjadruje hodnoty značky Rolls-Royce. Ocenenie upevňuje skvelú povesť, ktorú si model získal v rámci automobilovej komunity aj u samotných zákazníkov,“ vyhlásil Eric C. Shepherd, prezident spoločnosti Rolls-Royce Motor Cars North America.

Rolls-Royce patrí medzi najluxusnejšie značky. Interiéry týchto automobilov však mnoho používateľov považuje za chladné a neprívetivé. Nový dizajn interiéru modelu Wraith je však pravým opakom a niet pochýb, že sa v spomínanej ankete umiestnil oprávnene.

MM, BMW

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov