Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nissan sa stal novým partnerom Ligy majstrov

Spoločnosť Nissan potvrdila dohodu o spolupráci s prestížnou futbalovou organizáciou UEFA vrátane Superpohára UEFA. Pre túto automobilku to predstavuje najväčšiu sponzorskú investíciu v jej doterajšej histórii.

Nissan začne rozvíjať spoluprácu už v ročníku 2014/2015, tá bude pokračovať do ročníka 2017/2018. Ide teda o štvorročnú spoluprácu. Ako hlavný sponzor, spoločnosť Nissan, bude mať rozsiahle práva vzťahujúce sa na zápasy, tréningy, média, akcie a podobne.

„Spoločnosť Nissan vždy vyznávala slogan vzrušujúce inovácie. Ako partner UEFA budeme môcť nachádzať nové spôsoby, ako obohatiť Ligu majstrov UEFA. Najprestížnejšia európska futbalová súťaž bude pre spoločnosť Nissan dôležitou globálnou platformou. Naším cieľom je ukázať fanúšikom po celom svete vzrušenie, aké ponúka futbal a naše autá,“ prezradil Roel de Vries, viceprezident a globálny manažér pre marketing a komunikáciu spoločnosti Nissan.

Podľa odhadov sa na Ligu majstrov počas jedného ročníka pozerá viac ako 4 miliardy divákov. Vďaka tejto spolupráci sa Nissan zviditeľní a udrží svoju značku v popredí záujemcov. „Rast v Európe je pre spoločnosť Nissan významný a v asociácii UEFA vidíme ideálneho partnera, ktorý nám pomôže dosiahnuť náš obchodný cieľ stať sa do roku 2016 ázijskou jednotkou na európskom automobilovom trhu,“ doplnil Bastien Schupp, viceprezident pre marketing divízie Nissan Europe.

Pre spoločnosť Nissan to nie je prvá mediálna spolupráca. Spolupodieľa sa na sponzorstve Olympijských hier v Rio de Janeiro v roku 2016, podporuje britský a mexický olympijský tím, sponzoruje Africký pohár národov, ligu kanadského futbalu, či Usaina Bolta. Spoločnosti Nissan sa tak podarilo zosadiť z trónu automobilku Ford, ktorá bola donedávna výhradným sponzorom tejto futbalovej organizácie.

MM, Nissan

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov