Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Volvo s novou výbavou pre modelový rok 2015

Automobilka Volvo prezentovala nové prvky individualizácie svojich modelov. Zákazníci si môžu pri modeloch XC60, V70, XC70 a S80 vybrať luxusný balíček, ktorý prezentuje pokrokový interiér týchto vozidiel.

Názov luxusného balíčka je Inscription a ponúka výraznú modernizáciu interiéru týchto severských automobilov. „Dokonale hrá do karát našej snahe posunúť značku Volvo na pozíciu ešte luxusnejšej značky,“ uviedol viceprezident špeciálnych produktov VLM spoločnosti Volvo Car Group, Anders H. Gustavsson.

Spolu s balíkom Inscription dostane zákazník kožené čalúnenie vo viacerých farebných vyhotoveniach, kožu na zadnej strane sedadiel a na stredovej opierke na ruky. Chuťovkou je prístrojový panel potiahnutý mäkkou kožou. Podlahové rohože sú tiež jedinečné s logom Inscription.

V interiéri sú k dispozícii aj dekoračné obklady z orechového dreva či uhľovočierne čalúnenie stropu. To je vo výbave len v prípade objednávky modelu XC60.

Volvo Inscription 001 Volvo Inscription 002

Exteriér vozidla prezentujú tri farebné alternatívy. Biela Chrystal White Pearl, strieborná Electric Silver a čierna Ember Black. Poslednou menovanou je možné skrášliť len modely V70, XC70 a S80. Rozmer diskov je 19 palcov v prípade automobilov V70 a S80, model XC60 je dodávaný na 20-palcových diskoch.

Volvo Inscription 003 Volvo Inscription 004

Modelový rok 2015 taktiež prinesie aktualizovanú palubnú navigáciu a Sensus Connect, ktorý ponúkne nové možnosti pripojenia. Nové služby pomôžu vodičom nájsť parkovanie, zaplatiť príslušné poplatky alebo prehrávať z internetu obľúbenú hudbu. Vylepšený bude tiež Premium Sound od spoločnosti Harman Kardon so zosilňovačom a výkonom 5 x 130 W.

Známe preteky Volvo Ocean Race prinesú piatu generáciu rovnomennej edície. Bude ju možné objednať k modelom V40, V40 Crosss Country, V60 a XC60. Od mája 2014 sa tiež budú dať objednať vozidlá Volvo s pohonnými sústavami Drive-E.

MM, Volvo

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov