Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Moldavsko – Bratislava. Cayenne patrí do offroadu (2)

Druhá etapa dala všetkým Cayennom čo si zaslúžia. Neostala na nich suchá jediná nitka. Prevetrali sme naše Porsche v lyžiarskom stredisku Bukovel.

Počas druhej etapy sme sa vlastne v ceste za cieľom, ktorým je Bratislava, veľmi nepohli. Otestovali sme však terénne schopnosti nášho Porsche Cayenne Diesel S a musím uznanlivo skonštatovať, že sa mu darilo veľmi dobre. Upršané počasie, ktoré ostatné dni trápilo túto oblasť Ukrajiny, zanechali na trase výrazné stopy. Prístupy na hrebene hôr boli rozbahnené a spod šmykľavého blata kde tu vytŕčali ostré skaly.

Fotografie ako dôkaz

Nahliadnite do galérie, zistíte, že dnešný deň nebol pre Porsche prechádzkou, no naozajstným testom v najťažších podmienkach, do akých sa v špeciálne upravených vozidlách, vyberajú len offroadové expedície.

Smer Poľsko

Tretia etapa smeruje na ukrajinské hranice, odkiaľ sa presunieme do poľského mesta Katowice. Skôr ako sa vyberieme na Slovensko, budeme musieť vymeniť offroadové pneumatiky za cestné letné obutie. Presun na Slovensko však bude môcť, pre množstvo kilometrov, celá kolóna naftových Porsche realizovať až počas štvrtej etapy.

Čo všetko sme počas cesty z Moldavska do Bratislavy a na Slovakia Ring zažili sa čoskoro dočítate v motoristickom mesačníku Auto magazín.

Samuel Vanko

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov