Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nové Volvo S60 sa nám ukáže v USA

Volvo nahrádza svoju sériu modelového radu 60 novou generáciou. Premiérovou verziou bude sedan S60,  ktorý bude v lete tohto roku debutovať v USA.

Šéf amerického zastúpenia spoločnosti Volvo Lex Kerssemakers na podujatí CNET Roadshow potvrdil, že nový model S60 čoskoro dorazí na trh. Auto bude k dispozícii s rovnakým rozsahom benzínových a dieselových motorov s objemom 2,0 litra a tiež s možnosťou výberu plug-in hybridných pohonov, ktoré poznáme z väčších modelov S90/V90. Samozrejme, sedan S60 nebude jediným zástupcom modelového radu, v pláne je nielen klasické kombi V60, ale aj populárne cross country verzie na báze kombi a možno aj sedanu.

   

   

Napriek tomu, že ako prvý vraj bude na trh uvedený sedan, automobilka uvoľnila prvé fotografie praktickej a mimoriadne obľúbenej verzie kombi. Je zjavné, že novinka prinesie nielen špičkovú úroveň bezpečnosti, ale aj priestranný a kvalitne vypracovaný interiér. Podľa zákulisných informácií sa ani tu modelová ofenzíva značky Volvo neskončí. Nasledovať by mohli nielen kupé verzie vozidiel S60 a S90, ale dokonca aj kupé verzie modelov XC40 a XC60.

(šr)

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov