Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


RENAULT HIPPIE CAVIAR HOTEL – Vízia 5-hviezdičkového cestovania

Na autosalóne v Düsseldorfe zafúka vietor slobody s elektrickým Renault HIPPIE CAVIAR HOTEL.

Po opakovaných lockdownoch je nutkanie uniknúť z reality  bez toho, aby nás obmedzovalo ubytovanie oveľa silnejšie. Obytné autá sú sloboda, preto výrazne rastú ich predaje. Tím Renault Design si vybral Nový Renault Trafic, pre vytvorenie vízie „kočovného života“ s patričným priestorom, komfortom a modularitou, ktoré sú potrebné a žiadané na cestách. Nie veľké rozmery dodávky zároveň uľahčujú parkovanie.

HIPPIE CAVIAR HOTEL pozostáva z kabíny v trblietavej zelenej farbe s názvom „AlmondFlakes“ a zadnej časti v sivej „Anodised SIlver“. Dizajn je inšpirovaný 5-hviezdičkovými hotelovými izbami, rafinovanými a bohatými na prírodné materiály. Palubná doska s prúteným efektom je vylepšená koženým remienkom. V interiéri sa využíva exotické drevo, prírodné vlákna (ľan a vlna) a rastlinná pena. Japonský dizajn „Washi paints“ dodáva architektonický a súčasný štýl. Farby a materiály stelesňujú optimizmus a slobodu 60. rokov minulého storočia, keď bolo cestovanie ponorené do sveta sviežich farieb.

HIPPIE CAVIAR HOTEL ponúka lavicu, ktorú je možné prestavať na veľmi pohodlné lôžko (145 cm x 195 cm) a umiestniť von alebo dovnútra vozidla. V polohe „contemplation“ otvorené zadné dvere so závesmi poskytujú súkromie a ochranu pred počasím. V „cosy“ polohe vytvárajú lavica a rohové kreslo salónik. Strešná terasa s konferenčným stolíkom a dvoma odnímateľnými operadlami ponúkajú ďalší výhľad na okolie. Na strechu sa dá dostať výsuvným rebríkom.

Prvá jazda: Renault Express Van, Kangoo Van a Trafic – Praktickí a efektívni

Renault predstaví predvádzací automobil HIPPIE CAVIAR HOTEL na autosalóne v Düsseldorfe, ktorý sa začne 27. augusta 2021, spolu s karavanom Estafette z roku 1977.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov