Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Skvelá správa pre halogénové svetlá, prichádza novinka!

Inovatívny rad legálnych žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER LED W5W je dostupný už aj na Slovensku.

ams OSRAM, svetový líder v oblasti optických riešení, rozšíril rodinu na Slovensku legálnych LED žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER® LED o žiarovku W5W. Osvedčenie Ministerstva dopravy SR o vnútroštátnom typovom schválení komponentu je aktuálne udelené pre náhradné LED svetelné zdroje typu: H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a novo aj pre W5W-LED.

„Sme radi, že môžeme ponúkať náš sortiment NIGHT BREAKER LED vo veľkej časti Európy. Inováciami a neustálym rozširovaním radu NIGHT BREAKER LED sme získali pozíciu lídra na európskom trhu s legálnymi LED žiarovkami a zároveň sme si získali dôveru motoristov,“ zdôraznil Adam Wu, generálny riaditeľ obchodnej jednotky Automotive & Specialty Lamps. V súčasnosti sa produkty OSRAM NIGHT BREAKER LED môžu legálne používať na verejných komunikáciách vo viac ako 20 európskych krajinách, a to je len začiatok.

Zatiaľ čo LED svetlomety sú v súčasnosti štandardnou výbavou mnohých nových automobilov, halogénové svetlomety starších automobilov si často zaslúžia modernizáciu. S radom produktov OSRAM NIGHT BREAKER LED, ktorý pozostáva zo žiaroviek H1-LED, H4-LED, H7-LED, H7-LED (24 V), a W5W LED, ponúka spoločnosť ams OSRAM náhradné legálne LED žiarovky, ktoré majú dlhšiu životnosť a produkujú atraktívnejšie svetlo ako žiarovky založené na halogénovej technológii.

Jasnejšie, bezpečnejšie a aj odolnejšie

Svetlo žiaroviek OSRAM NIGHT BREAKER LED je až trikrát jasnejšie, ako sú minimálne zákonné požiadavky, a jeho farba je porovnateľná s denným svetlom. LED diódy tak poskytujú výrazné kontrasty a dlhý dosah. Vďaka tejto technológii svietia LED žiarovky až päťkrát dlhšie ako porovnateľné halogénové žiarovky, vďaka dlhšej životnosti ich netreba tak často vymieňať a spotrebujú aj menej energie. Halogénové žiarovky môžu vodiči s trochou zručnosti vymeniť za žiarovky OSRAM NIGHT BREAKER LED sami, alebo pri najbližšej návšteve servisu.

LED žiarovky OSRAM NIGHT BREAKER W5W sú teraz legálne vo vonkajšom osvetlení ako náhrada pôvodného zdroja svetla W5W (najmä v predných obrysových svetlách, parkovacích svetlách, osvetlení miesta pre montáž tabuľky s evidenčným číslom) vo všetkých vozidlách s napätím 12 V.

Použitie komponentu nie je možné len v svietidlách s oranžovým, červeným alebo iným farebným
vyhotovením krycieho materiálu (plastovým/skleneným) telesa svietidla, inak je bez akéhokoľvek
obmedzenia. Pre niektoré vozidlá je teraz rodina OSRAM NIGHT BREAKER LED schopná poskytnúť kompletné legálne LED osvetlenie takmer vo všetkých aplikáciách vrátane predných svetlometov.

Vybitý akumulátor? Pre OSRAM BATTERYcharge žiadny problém!

Diskusia 4
  1. Rado Používateľ hovorí

    Prichadza uz dávno len stále tie iste modely aut kompatibilne. Vôbec nepribudaju dalsie.

    1. Juraj Používateľ hovorí

      Su tam aj nove.
      Napr VW Touran 2015 – … tam doteraz nebol.

  2. periscop Používateľ hovorí

    Cena za tieto zaprdené parkovačky je jak za vraždu

  3. Miky Používateľ hovorí

    Dobré ráno prajem…

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov