Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nemáme peniaze? Kdeže, Rolls-Royce sa predáva ako teplé rožky!

Rolls-Royce dosiahol historicky najvyšší ročný predaj v roku 2022 a dodal klientom celkovo 6 021 áut.

Rolls-Royce dosiahol v roku 2022 najvyššie ročné predaje vo svojej histórii, keď svojim zákazníkom vo viac ako 50 krajinách sveta dodal 6 021 nových automobilov. To je o 8 % viac ako v roku 2021. Po prvý raz v 118-ročnej histórii spoločnosti predaj prekonal hranicu 6 000 kusov za dvanásť po sebe nasledujúcich mesiacov. Avšak pre skutočne luxusnú značku vraj nie sú predaje hlavným meradlom úspechu.

A to sme ešte nespomenuli unikátny program zákazkových úprav Bespoke! Celková hodnota objednaných individuálnych úprav v rámci programu Bespoke bola najvyššia v histórii. Takmer nekonečné možnosti personalizácie vyústili do priemernej sumy okolo pol milióna eur, ktorú boli klienti ochotní zaplatiť za svoj jedinečný Rolls-Royce.

V roku 2022 Rolls-Royce dosiahol rast predajov takmer vo všetkých regiónoch sveta. Predovšetkým na Blízkom východe, v Ázii a v Pacifiku, v USA a tiež v Európe bol zaznamenaný výrazný medziročný nárast.

Predaje automobilov Rolls-Royce v Európe dosiahli nový vrchol v roku 2022, a to aj napriek vážnym geopolitickým výzvam v tomto regióne. Viaceré jednotlivé krajiny a trhy dosiahli rekordné výsledky, medzi nimi sú Spojené kráľovstvo a Nemecko.

Tak čo, ešte stále si myslíte, že sa v Európe máme zle?

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov