Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Honda CB650R a CBR650R MY2023 – Pár vizuálnych zmien poteší oči

Od svojho predstavenia v roku 2019 si stroje strednej hmotnostnej kategórie Honda CB650R Neo Sports Café a jeho súrodenec CBR650R získali na európskom motocyklovom trhu značnú popularitu, a to najmä vďaka skvelo vyladenej kombinácii dynamického štvorvalcového motora, nízkej hmotnosti, výbornej ovládateľnosti, bohatej výbavy (vrátane 41 mm inverznej vidlice Showa Separate Function Big Piston, HSTC, pomocnej/trecej spojky a LCD displeja) a výrazného príťažlivého vzhľadu.

V roku 2021 sa model CB650R stal najpredávanejším motocyklom značky Honda a v predajných rebríčkoch pre rok 2022 sa umiestnil na druhom mieste tesne za modelom Africa Twin. Pre modelový rok 2023 bude verzia z radu Neo Sports Café aj naďalej dostupná v červenej Candy Chromosphere Red a v matnej modrej metalíze Matt Jeans Blue Metallic, k nim však pribudnú dve celkom nové farby – matná sivá metalíza Matt Dim Gray Metallic a matná čierna metalíza Matt Gunpowder Black Metallic. Posledné menované vyhotovenie maximálnou možnou mierou posilňuje „stealth“ vzhľad stroja, k čomu prispievajú aj čierne detaily, ako sú kryt vačkových hriadeľov, blok motora, rúrky vidlice, bočné kryty, páčky a stúpadlá.

Tiež verzia CBR650R vstupuje do modelového roku 2023 so sviežim vzhľadom, ktorý ešte viac posilňuje atraktivitu najpredávanejšieho športového motocykla v Európe za rok 2021. K dispozícii bude aj naďalej červená Grand Prix Red a matná čierna metalíza Matt Gunpowder Black Metallic. Pre rok 2023 obe vyhotovenia získajú nový čierny blok motora a kryty vačkových hriadeľov, a tiež výraznú novú grafiku.

Čierne metalické vyhotovenie Matt Gunpowder Black Metallic prichádza s novými modrými prvkami na palivovej nádrži, na zadnej časti a na kapotáži, ktoré doplňuje nová červená pružina zadného tlmiča. Červená verzia Grand Prix Red je vybavená čiernym predným blatníkom a krytom motora, na ktorom sa nachádza výrazné červené logo Honda, ktorému sekunduje nová červená pružina.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov