Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Vespa Sprint podľa Justina Biebera

Justin Bieber je svojou vášňou pre značku Vespa dobre známy.

Americká hudobná star Justin Bieber je zatiaľ poslednou svetovou celebritou, ktorá uviazla v sieti spolupráce s tradičnou talianskou značkou Vespa Piaggio. Výsledkom je moderný biely skúter Vespa Sprint.

 

Spojenie globálnej popovej hviezdy a výrobcu ikonických skútrov nie je náhodné.  Štýl a dizajn sú pre Justina neustálym zdrojom inšpirácie a Vespa mala vždy blízko k svetu hudby, módy a populárnej kultúry. „Moji fanúšikovia vedia, ako veľmi milujem šport, či už je to skateboarding, hokej, basketbal, alebo BMX. Vždy ma priťahovala kombinácia štýlu, pôvabu a rýchlosti,” povedal Bieber.

 

Značka Vespa, ktorú založili v roku 1946 vo Florencii, podnecovala odjakživa predstavivosť umelcov, stylistov a návrhárov po celom svete. Počas posledných rokov spojila svoju autentickú kreativitu s nezameniteľným štýlom Vespa veľké mená ako Giorgio Armani, Christian Dior a Sean Wotherspoon. Práve vďaka týmto „kolaboráciám“ vznikli napokon exkluzívne kolekcie značiek. Základným štýlovým prvkom, ktorý odlišuje novú Vespu podpísanú Bieberom, je monochromatický vzhľad.

Bieber je svojou vášňou pre značku Vespa dobre známy. Kultový skúter používal už predtým, takže fakt, že na neho vyšiel rad nie je dielom náhody. „Po prvý raz som jazdil na Vespe v Európe. Pamätám si, že som videl Vespu a hneď ma oslovila. Hneď som si povedal: ´Na takej sa chcem previezť. A skvele som sa bavil, keď mi vietor prúdil vo vlasoch. Bola to sloboda a zábava,“ komentuje Bieber,

 

Nová Vespa odráža Bieberovu kreativitu, ktorá sa prebúdza vždy, keď spevák sníva o niečom jedinečnom, čo sa stane čistou inšpiráciou. „Milujem Vespu a partnerstvo s tak klasickou značkou je skvelé. Vedieť sa vyjadriť, či už výtvarným, hudobným, vizuálnym alebo estetickým spôsobom, dokázať vytvoriť niečo z ničoho – to je mojou súčasťou. Konečným cieľom pri vytváraní a navrhovaní je vždy dať veciam ich vlastný jedinečný smer,“ dodal Bieber.

 

Biela farba, ktorú zámorský spevák vybral, prechádza všetkými prvkami Vespy Sprint: od sedla cez rukoväť až po lúče ráfikov. Logo značky a plamene nakreslené na kapotáži sú rovnako tónované na bielo; to je hlavný smer, ktorý chcel spevák vložiť do designu, aby stelesnil kreativitu, živosť a energiu – spoločné hodnoty Biebera a značky Vespy.

Skúter Justin Bieber X Vespa, ktorý je prepracovaný podľa najnovších ekologických noriem sa bude vyrábať v troch motorizáciách s objemom do 50, 125 a 150 cm3. Svieže a mladistvé tvary stroja tvorí ľahká, no napriek tomu funkčná kapotáž. Riadidlá s nezameniteľným obdĺžnikovým svetlometom nesú moderný plne farebný multifunkčný TFT displej, ktorý podporuje všetky funkcie smartfónu. Kompletné LED osvetlenie a 12-palcové ráfiky kolies sú tým najlepším výsledkom spojenia štýlu a technológie.

-jj- zdroj a foto: Vespa

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov