Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Autoservis 2021 a Autoopravár roka 2021

Auto magazín, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, sa problematike autoopravárenstva venuje od svojho vzniku.

Už po dvadsiatyštvrtýkrát vyhlasujeme výsledky ankety, v ktorej hľadáme najlepší servis a najlepšieho autoopravára na Slovensku. Dôvodov je niekoľko. Jedným z nich sú sťažnosti majiteľov áut na zhoršovanie služieb v servisoch, ale najmä v ostatných mesiacoch zvyšujúce sa ceny služieb a najmä náhradných dielov. Našou snahou je viac ako dve desaťročia nájsť jednotlivcov i kolektívy a prezentovať ich príkladnú prácu, ktorá je základom budúcej spokojnosti zákazníkov. Zároveň si však uvedomujeme, že dva roky nám strpčuje život Covid-19, ktorý do značnej miery obmedzuje naše možnosti nahliadnuť za chrbát prijímacích technikov a nájsť príklady, ktoré priťahujú. Napriek týmto obmedzeniam sme takéto príklady našli.

Autoopravár roka 2021

Pán Pavol Stacho nastúpil pracovať do servisu AT, a. s., v Žiline takmer pred dvadsiatimi rokmi. Jeho pracovný príbeh sa začínal skutočne od piky. Najskôr bol pomocnou pracovnou silou, umýval autá. Neskôr začal pôsobiť ako mechanik jednoduchej pravidelnej údržby. Postupom času sa čoraz viac angažoval v zložitejších opravách, čo bolo dôvodom rozhodnutia vedenia servisu investovať čas a finančné prostriedky do jeho osobného rozvoja. Absolvoval viacero technických školení a postupne odborne rástol. Podľa vyjadrení jeho nadriadených je v súčasnosti obrovským prínosom v oblasti riešenia tých najzložitejších diagnostických problémov. Kombináciou vedomostí z technických školení, svojho kritického myslenia a skúseností vie vyriešiť aj ten najzložitejší problém. Rovnako si cenia aj jeho príkladnú komunikáciu so zákazníkom.

Ako by dopadli slovenské autoservisy?

Autoservis roka 2021

Nestáva sa u nás často, aby sa do užšieho výberu v kategórii Autoservis roka prebojoval niektorý zo servisov dvakrát. A už vonkoncom, že by v tejto kategórii dominoval. Ale stalo sa. Autoservis Fridrich Borš – oprava automobilov sídli vo Vojtechovciach. Pred časom, ešte v plnej zostave, teda otec a jeho dvaja synovia, si v našej súťaži preberali čestný diplom Autoservis roka. V tomto roku ich nominoval importér vozidiel zn. Škoda. Dôvodom bola skutočnosť, že napriek pandemickej dobe dosiahol tím servisu „Borsovcov“ v hodnotení spokojnosti zákazníkov Škoda najvyššiu priečku. Je to servis rodinného typu, no technickou spôsobilosťou je v značke Škoda špičkou. Potvrdili to jednoznačne aj obchodné výsledky za rok 2021, že správna obchodná politika a vysoká orientácia na spokojnosť zákazníkov prináša výborné výsledky a dlhodobú lojalitu zákazníkov.

Blahoželáme!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov