Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Moto Guzzi: Prvé novinky 2022 prichádzajú do dealerstiev

Posledná generácia Moto Guzzi V7, ktorá sa okamžite po svojom uvedení na trh, na jar 2021, stretla s obrovským záujmom a talianske motocykle stali jednými z najpredávanejších v roku, kedy Moto Guzzi oslávila sto rokov existencie. Do roku 2022 vstupuje s dvoma atraktívnymi novými farbami pre verziu Stone.

Model V7 Stone, poháňaný 65-koňovým motorom s objemom 850 cm3 je pohodlnejší, lepšie vybavený a má lepšie finálne spracovanie bez toho, aby stratil čokoľvek zo svojho charakteru, ktorým sú všetky motocykle Moto Guzzi tak výnimočné. Teraz sú k dispozícii jeho dve úplne nové farebné varianty Giallo Metallico a Grigio Alluminio, pričom populárne farby Nero Ruvido a Arancione Rame zostávajú v ponuke.

Klasickejšia a elegantnejšia verzia Special si zachováva svoju farebnú škálu a je k dispozícii vo farbách Blu Formale a Grigio Casual.

Moto Guzzi V7 Stone je u predajcov už teraz za cenu 8899 €, zatiaľ čo V7 Special stojí 9499 €.

Rad Moto Guzzi V85 TT takisto prichádza v roku 2022 so zmenami. Klasické cestovné enduro s orlom v znaku si zachováva rovnaký technický základ, ale prináša novú farbu Verde Altaj, jeden z najikonickejších odtieňov talianskeho výrobcu.

Klasický variant Verde Altaj dopĺňa v ponuke existujúce jednofarebné prevedenie Nero Etna a viacfarebné kombinácie Giallo Mojave a Rosso Uluru s červeným rámom a držiakom masky.

Moto Guzzi V85 TT 2022 sa predáva za 11999 €, zatiaľ čo viacfarebné verzie „Evocative Graphics“ stojí 12299 €.

Bez zmeny nezostáva ani model Moto Guzzi V85 TT Travel, ktorý vyniká svojimi špeciálnymi farbami a grafikou, a vďaka bohatej základnej výbave je obzvlášť vhodný na cestovanie. Model V85 TT Travel je teraz k dispozícii v špeciálnej farbe Grigio Grigna s novou grafikou na bočných kapotách a nádrži. Štandardná výbava ponúka vyšší a účinnejší plexištít Touring, bočné kufre Urban, vyhrievané rukoväte a multimediálnu platformu Moto Guzzi MIA, ktorá umožňuje spojenie smartfónu s motocyklom. Štandard pri tomto modeli rozširuje centrálny stojan a čidlo tlaku v pneumatikách.

Cena modelu Moto Guzzi V85 TT Travel je 12999 €.

Špeciálna edícia V85 TT Guardia d’Onore príde k dílerom počas februára. K dispozícii je limitovaných 1946 kusov, ktoré pripomínajú 75 rokov spolupráce Moto Guzzi a Reggimento Corazzieri, strážnou jednotkou, ktorá sprevádza talianske prezidentské konvoje.

Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore sa bude predávať za 12799 €.

Moto Guzzi V85 TT Centenario – Unikát

Modelový rad Moto Guzzi V9 vstupuje do roku 2022 bez vizuálnych zmien, zato však so zníženými cenami jednotlivých prevedení. Moto Guzzi V9 Bobber sa aktuálne predáva za 9499 €, model V9 Roamer je u predajcov za 9499 € a špeciálny výročný model V9 Bobber Centenario je až do vypredania zásob v ponuke za 9599 €.

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov