Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Nové balíky príslušenstva Honda HR-V: Zvyšujú pohodlie a štýl

Päť nových balíkov príslušenstva pre úplne nový model HR-V ponúka väčšiu personalizáciu.

Honda predstavila rad piatich nových balíkov príslušenstva pre úplne nový model HR-V s pohonom e:HEV, ktoré ponúkajú väčšie možnosti personalizácie, aby vyhovovali každému životnému štýlu. Ďalšia generácia obľúbeného kompaktného SUV značky, ktorá je k dispozícii v celej Európe od konca roku 2021, môže byť vybavená radom dizajnových vylepšení interiéru a exteriéru, ktoré stavajú na špičkovom priestore, pohodlí a využiteľnosti vo svojej triede.

Na zvýšenie atletickej príťažlivosti HR-V sa zákazníci môžu rozhodnúť pre balík Sport Pack. Ten vytvára výrazný vzhľad s prednou maskou chladiča a rozšírením spojlera dverí batožinového priestoru vo farbe Berlina Black a predným športovým nárazníkom, športovou dekoráciou vzadu a bočnými spodnými dekoráciami vo farbe karosérie s chrómovými detailmi.

Balík Obscura Black Pack pozdvihuje športový a expresívny charakter vozidla aplikovaním povrchovej úpravy čiernej farby Berlina a farby karosérie na prednú masku chladiča, rámy hmlových svetiel, kryty vonkajších spätných zrkadiel a nástavec spojlera dverí batožinového priestoru.

Zákazníci môžu prémiový charakter svojho HR-V vylepšiť aj balíkom Ilmenite Titanium Exterior Pack, ktorý ponúka štýlové titánové akcenty na rámoch hmlových svetiel, krytoch vonkajších spätných zrkadiel a dekorácii dverí batožinového priestoru.

Možnosti personalizácie pokračujú aj v novom modeli HR-V. Balík Ilmenite Titanium interiéru disponuje elegantným titánovým obkladom volantu, rámom okolo radiacej páky a panelmi okolo ovládacích prvkov na dverách. V rámci modernizácie Leather Upholstery sú predné a zadné sedadlá a stredová lakťová opierka potiahnuté kombináciou klasickej lícovej kože – v tmavohnedej alebo polnočnej čiernej – a hladkej látky Alston, čím vzniká vysoko kvalitný, odolný a prémiový povrch.

Balík Cargo Pack, ktorý sa dokonale hodí pre tých, ktorí často prepravujú batožinu alebo špecializované vybavenie, je navrhnutý tak, aby ešte viac zlepšil použiteľnosť modelu HR-V. Organizér do batožinového priestoru s prepážkami pomáha udržať všetko na svojom mieste, zatiaľ čo blato a špinu možno udržať na uzde vďaka odolnej vodeodolnej podlahe. Odolné chrániče prahov batožinového priestoru z nehrdzavejúcej ocele ponúkajú dodatočnú ochranu pred odieraním. Súčasťou tohto balenia je aj osvetlenie dverí batožinového priestoru, ktoré osvetľuje nielen kufor, ale aj priestor za autom.

Zákazníci, ktorí hľadajú všestranný balík, ktorý im pomôže zlepšiť zaneprázdnený život, si môžu vybrať balík Active Lifestyle Pack. Obloženie prahov dverí, predné a zadné lapače nečistôt a skladacia rohož do batožinového priestoru pomáhajú chrániť vozidlo pred odieraním a nečistotami. A vo vnútri, môžu pasažieri naplno využiť možnosti pripojenia modelu HR-V pomocou integrovanej bezdrôtovej nabíjačky na mobilné telefóny.

Balíky príslušenstva sú navrhnuté tak, aby nasledovali celkový étos vývoja HR-V, ponúkajú nové úrovne prispôsobenia a riešia požiadavky vlastníctva moderného automobilu. Každý balík pomáha zákazníkovi svoje HR-V prispôsobiť, od štýlu a pohodlia až po dostupnosť a praktickosť.

Ceny nového modelu HR-V začínajú od 27 490 €.

 

Honda HR-V je stvorený pre život. Pre život v meste aj mimo neho.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov