Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Mazda CX-30 získala ocenenie najlepšej zvyškovej hodnoty v triede

Americká Spoločnosť J.D. Power oznámila, že Mazda CX-30 získala ocenenie ALG Residual Value za rok 2022 a teda za najlepšiu zostatkovú hodnotu vo svojej triede.

Američania oceňujú vynikajúce úspechy výrobcov automobilov pri vozidlách, o ktorých sa predpokladá, že si po troch rokoch udržia najvyššie percento odporúčanej maloobchodnej ceny ich výrobcom. Zvyškové hodnoty sú kľúčovým ukazovateľom úspechu automobilky a pomáhajú určiť celkovú hodnotu automobilových značiek a ich vozidiel.

Mazda CX-30 je moja malá čerešnička

„Mazda má svojský prístup k vývoju vozidiel, ktorý uprednostňuje bezpečnosť, spoľahlivosť, jazdnú dynamiku a krásny dizajn,“ povedal prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Mazda pre Severnú Ameriku Jeff Guyton. „Sme radi, že model CX-30 získal v roku 2022 ocenenie U.S. ALG Residual Value za danú triedu. Naši zákazníci môžu dôverovať svojej investícii do vozidiel Mazda, aby sa s istotou dostali do cieľa, pričom si zachovajú väčšiu hodnotu.“

Mazda Skyactiv-X: Koľko „žerie“ diesel na benzín?

Mazda CX-30, začínajúca na 22 050 USD (na Slovensku 22 640 €), je dokonalou zmesou elegantného štýlu, jazdnej dynamiky a vynikajúceho spracovania. Navrhnutá je tak, aby inšpirovala svojou kreativitou okolie, a tým z neho robia dobre vybavený crossover schopný držať krok s aktívnym životným štýlom.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov