Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Renault Megane – Koľko bude stáť nový Megane?

Renault Megane bude odteraz iba čisto elektrický a tomu zodpovedá aj prívlastok E-TECH Electric. Celým menom sa teda volá Renault Megane E-TECH Electric. Koľko bude stáť?

Nový Megane, ako nový člen sveta elektrických vozidiel, je súčasťou ekosystému, v ktorom má vozidlo najmodernejší softvér a optimalizovanú konektivitu, ktorá prináša zákazníkom nové zážitky. Rozličné verzie pokrývaú väčšinu potrieb zákazníkov na každodenné použitie, krátke výlety nevynímajúc. Na Slovensku bude dostupný v troch stupňoch výbava – equilibre, techno a iconic. Zaujímavosťou je bezplatný dátový plán na 5 rokov pre systém OpenR Link, ktorý umožňuje aktualizáciu firmvéru vzduchom, teda cez on-line pripojenie vozidla na centrálu.

Cena za model vo verzii equilibre so 40 kilowatthodinovým akumulátorom a dojazdom 300 km začína od 34 000 eur. V rovnakej výbave equilibre, avšak s väčším akumulátorom – 60 kWh – a dojazdom vyše 450 km začína na sume 38 800 €, verzia techno potom začína sumou 41 800 € a verzia iconic sumou 44 800 €. Objednávky sa nový Megane E-TECH Electric sa otvoria vo februári 2022. Na záver už len dodávam, že Megane E-TECH Electric prichádza s 5-ročnou zárukou na vozidlo a na akumulátor poskytuje záruku 8 rokov alebo 160 000 km.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov