Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


ŠKODA KAROQ SPORTLINE – Predstavujeme športovo ladený vrcholný model

Škoda KAROQ SPORTLINE je najvyššou verziou úspešného modelového radu. Model KAROQ SPORTLINE charakterizuje mnoho čierne lakovaných prvkov karosérie. Športová čierna farba dominuje aj interiéru.

Motorová paleta KAROQ SPORTLINE zahŕňa pohonné jednotky modelového radu, s výnimkou motorov 1,0 TSI a 2,0 TDI s výkonom 85 kW. Najvýkonnejší benzínový agregát modelového radu, 2,0 TSI, je určený exkluzívne práve pre model ŠKODA KAROQ SPORTLINE. Disponuje výkonom 140 kW (190 k) a je štandardne vybavený automatickou sedemstupňovou prevodovkou DSG a pohonom všetkých kolies.

Vrcholný model KAROQ SPORTLINE charakterizujú dizajnové prvky, medzi ktoré patrí napríklad predný nárazník lakovaný vo farbe vozidla. Súčasťou štandardnej výbavy sú aj čierno lakované doplnky karosérie, napríklad strešné nosiče, lišty okolo bočných okien alebo rámček masky chladiča. Ďalšími prvkami v čiernej farbe sú difúzor zadného nárazníka lakovaný vo farbe vozidla, kryty spätných zrkadiel a 18″ kolesá z ľahkej zliatiny Procyon s aerodynamickými krytmi. Na želanie sú dostupné 19″ kolesá z ľahkej zliatiny Sagitarius s aerodynamickými krytmi. Na predných blatníkoch sa nachádza plaketa SPORTLINE. Súčasťou štandardnej výbavy modelu ŠKODA KAROQ SPORTLINE sú aj Full-LED predné svetlomety.

Čierne sedadlá potiahnuté materiálom ThermoFlux

Športová čierna farba dominuje aj v interiéri. Prístrojovú dosku zdobí dekoračné obloženie Piano Black, dekoračné lišty vo výplni dverí sú v dekore Carbon. Čierny je strop a rovnako aj športové sedadlá s integrovanými opierkami hlavy potiahnuté priedušnou látkou ThermoFlux. Koženú radiacu páku zdobia strieborné kontrastné švy. Trojramenný športový multifunkčný volant je vyzdobený plaketou s nápisom SPORTLINE. Dekoračné nástupné lišty vpredu majú nápis KAROQ. Súčasťou štandardnej výbavy modelu SPORTLINE je aj ambientné LED osvetlenie, ktoré teraz osvetľuje aj výplne zadných dverí, a to v desiatich rôznych farbách.

ŠKODA KAROQ: Modernizácia úspešného crossoveru

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov