Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Láska k zime v Rakúsku: Štedrá Perinbaba aj top služby

Láska k zime, to sú chvíle, keď stojíte na vrcholku hôr a tešíte sa na skvelý zjazd do údolia.

#winterlove – Láska k zime v Rakúsku je jedinečná a má mnoho podôb. Je to radosť z nadchádzajúceho dňa na lyžiach i pocit slobody, keď sa kĺžete dolu svahom na saniach. Je to spoločná prechádzka zasneženým lesom a vŕzganie snehu pod nohami.

Zimná láska na celý život!

Láska k zime, to však je aj praskanie ohňa v kozube a šálka horúceho čaju, ktorý vám po zimnej túre príjemne zahreje nielen ruky. Láska k zime je čarovná! Láska k zime, to sú chvíle, keď stojíte zavčas rána na vrcholku hôr a tešíte sa na skvelý zjazd do údolia. Adrenalín spôsobí v tele príjemné napätie a hlava zostane absolútne čistá. Láska k zime, to je detský smiech pri guľovačke či spoločný výlet so snežnicami. Váš dych kreslí v mrazivom lesnom vzduchu obláčiky pary a líca štípe mráz.

Aké nekonečné je ticho bielej zimnej krajiny! Láska k zime, to je čarovné, vzácne no i silné zimné slnko. Je to pocit, keď sa hladní a príjemne unavení vrátite do chaty a pri praskajúcom ohni v kozube vám prinesú nadýchaný cisársky trhanec a horúci čaj, ktorý vám zohreje ruky. Takú rozmanitú, dôvernú i celkom novú podobu môže mať láska k zime, ktorú ste už zažili tisíckrát, no predsa po nej túžite každý rok znova. /Viac info nájdete tu:/

Aby mohli turistické strediská a prevádzky úspešne fungovať počas zimnej sezóny, vypracovala rakúska spolková vláda v septembri 3-fázový plán. Ten slúži ako rámec pre zimné pandemické pravidlá. Všetky dohodnuté body bolo možné premietnuť do príslušných nariadení. Súhrnné informácie o zimných pravidlách nájdete nižšie a onedlho budú k dispozícii aj podrobnejšie usmernenia. /www.sichere-gastfreundschaft.at/

Sme si vedomí toho, že toto obdobie je pre celé odvetvie cestovného ruchu extrémnou výzvou. Neúnavne preto pracujete na tom, aby sme našim hosťom poskytovali dostatok informácií a inšpirácie. Chcela by som Vás pozvať do súťaže, kde môžete vyhrať hodnotné poukážky na dovolenku v Rakúsku. Keďže Rakúsko už poznáte veľmi dobre, chcela by som Vás poprosiť o zdieľanie Vašich skúseností a zážitkov online vo forme blogu alebo článku na webovej stránke alebo v inom online formáte,“ uviedla Borbala Merczsová z Austrian National Tourist Office (ANTO).

Priebeh súťaže: v prípade záujmu sa, prosím, prihláste u mňa do 5. novembra 2021 (borbala.mercz@austria.info). Pripravím pre Vás osobný trackinglink, ktorý môžete integrovať do Vašich článkov s prepojením na našu webovú stránku. Tento link môžete použiť ľubovoľne často aj vo viacerých príspevkoch. Počet kliknutí bude merať náš adserver. Súťaž trvá do 31. decembra 2021.

Traja novinári s príspevkami, ktoré budú mať najväčší počet preklikov na spomínanú webovú stránku získajú:
1. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote 750 eur
2. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote 500 eur
3. cena: dovolenková poukážka (Východné Tirolsko) v hodnote 250 eur
/
Viac info nájdete tu:/

 

-jj-

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov