Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Ford Bronco Sasquatch – Tvrdý off-road oficiálne aj s manuálnou prevodovkou

Posledné správy pre Ford Bronco neboli najlepšie. Model sa stretol s množstvom problémov. Od stiahnutia airbagov až po rozsiahle problémy so strechou, viedli až k posunutiu výroby. Fanúšikovia Bronca teraz potrebujú nakopnúť, a preto prinášame informáciu o tom, že v balíku Sasquatch bude k dispozícii manuálna prevodovka.

Informácie o modeli 2022 boli nedávno zdieľané na fórach Bronco6.com vrátane informácií o cenách. Väčšina týchto informácií bola už známa alebo prinajmenšom aspoň očakávaná, a presne do skupiny očakávaní patrila aj manuálna prevodovka pre  Sasquatch . Možno ste nevedeli, ale za oceánom sa autá s manuálnou prevodovkou stávajú čoraz viac populárne, keďže na tamojšom kontitente ide často o štýlovú a lajfstajlovú voľbu. Teraz je to teda oficiálne, v roku 2022 bude mať  Bronco manuál.

Minitest: Ford Ranger Raptor – Áno, šéfe!

Vzhľadom na to, ako globálny nedostatok polovodičov ovplyvnil situáciu automobiliek, je vlastná konfigurácia vozidla veľký problém. A to bez ohľadu na značku či model.  Kupujúci si môžu teraz objednať  Bronco s manuálnom prevodovkou a a tvrdým offroadovým balíkom, ale stále je spojený len so štvorvalcovým motorom. K ďalším pozoruhodným zmenám v roku 2022 patrí pridanie červeného metalického laku Hot Pepper a zeleného metalického odtieňa, zatiaľ čo Antimatter Blue, Lightning Blue Metallic a Rapid Red Metallic Tinted Clearcoat odstránili. Bronco6g tiež hlási malé zvýšenia cien v závislosti od úrovne výbavy, čo predstavuje približne 250 dolárov. Len pre upresnenie, na slovenkom trhu od začiatku roka išli niektoré populárne modely európskych výrobcov hore aj o 1000 eur, a to aktuálne ceny hlásia ako „akciu po zľave“.

Bronco spôsobilo skutočný ošiaľ, lenže problémy s dodávkami ku koncovým odberateľom mu pomaly uberajú z koláča popularity. Nechceme súdiť, nechajme sa prekvapiť, ako sa bude novému modelu na trhu dariť.

Zdroj: motor1

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov