Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Lincoln Ensemble: Futuristické koketovanie

Spredu pôsobí majestátne vďaka maske, ktorej dominuje séria pruhov.

V študentskom projekte Quiet Flight 2040, ktorý je aktivitou automobilky Lincoln, vzniklo kvarteto zaujímavých vozidiel. Ako prvé vám predstavíme najmohutnejšie z nich – šesťmiestny Lincoln Ensemble.

Študentský projekt s kvartetom tímov, ktoré priamo oslovila automobilka Lincoln, vyvrcholila  odvážnymi a futuristickými návrhmi auta pre rok 2040. Lincoln Ensemble vznikol podľa spoločného návrhu piatich mladých designérov a jedná sa o veľký a priestranný automobil vhodný nielen na rodinné účely.

Spredu pôsobí majestátne vďaka maske, ktorej dominuje séria pruhov prechádzajúcich do svetlometov. Veľká časť presklenia a predné sklo potom tak trochu pripomína kapitánsky mostík na lodi. Okrem extravagantnej zadnej časti zaujmú aj krídlové dvere, ktoré  umožňujú ľahšie nastúpenie do vozidla.

Interiér vozidla Lincoln Ensemble pripomína pre zmenu veľkú a rozmernú obývaciu izbu s variabilne uloženými sedadlami. Pohon veľkého auta bude o dve dekády prirodzene autonómny, hoci na takmer klasický volant sa stále ešte nezabudlo. Vedenie automobilky Lincoln je z designu vozidiel nadšené, teraz zostáva ostázku do akej mieri sa nimi bude inšpirovať.

-jj-, zdroj, foto a video: Lincoln

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov