Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SsangYong MUSSO Grand – Facelift dorazil na Slovensko

Na slovenský trh práve fyzicky dorazil nový facelift modelu SsangYong MUSSO Grand. Tento praktický a všestranný pick-up v prémiovom prevedení prešiel výraznou úpravou dizajnu v exteriéri.

Na slovenskom trhu nové MUSSO Grand štartuje na 26 340 eur s DPH (21 950 eur bez DPH) a za túto cenu ponúka prepínateľný pohon 4×4, elektronickú uzávierku diferenciálu, plnohodnotných päť miest na sedenie a bohatú štandardnú výbavu. Cenník, katalóg a ďalšie informácie na stiahnutie tu: https://www.ssangyong.sk/musso-grand.

Nové MUSSO Grand facelift je jednotkou vo svojej kategórii vo veľkosti nákladového priestoru. Hodí sa ako pre náročnú prácu v teréne, tak pre veľkú rodinnú dovolenku. Interiér je veľmi priestranný a spracovaný z prémiových materiálov, vďaka ktorým sa vo vnútri cítite ako vo vozidle vyššej cenovej kategórie. Nové MUSSO Grand je vybavené výkonným 2,2 litrovým Xdi-220 naftovým motorom. Uzatvárateľný diferenciál zlepšuje priľnavosť v prípade klzkého povrchu či väčšieho náklonu a súčasne zvyšuje ťažnú kapacitu vozidla. Môžete si vybrať medzi dvoma druhmi zadnej nápravy: 5-prvkovú zadnú tuhú nápravu pre jazdný komfort alebo zadnú tuhú nápravou s listovými pružinami pre vyššiu úžitkovú hmotnosť. K dispozícii je nové MUSSO Grand zákazníkom v dvoch výbavových verziách – Style 4WD a Premium 4WD.

SsangYong Rexton – začal predaj novinky!

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov