Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Porsche 911 GTS: Modernejšie a výkonnejšie

Porsche 911 GTS si bude možné obstarať vo všetkých verziách.

Po nedávnej premiére vysoko výkonnej verzie Porsche 911 GT3 prichádza nemecká automobilka s novou verziou striedmejšieho modelu Porsche 911 GTS. K dispozícii nie sú žiadne drastické zmeny, ale nové sú niektoré prvky exteriéru, lepšia výbava a vyšší výkon.

Ikonický model v športovej verzii Porsche 911 GTS dostane v modernizovanom prevedení automaticky packet „Sport Design“, ktorý sa vyznačuje športovými nárazníkmi a prahmi. Ďalšou zmenou oproti klasickej verzii sú čierne doplnky, ktoré vozidlu dodávajú ešte akčnejší a športovejší charakter.

Tak trochu v duchu „black celebration“ sú potom vyvedené aj 21-palcové kolesá a svetlomety. Za príplatok je možné si zvoliť odľahčenie atraktívneho vozidla v podobe packetu „Lightweight Design“ s ľahšími sedačkami, oknami a bez zadných sedadiel.

Porsche 911 GTS si bude možné obstarať vo všetkých verziách a to ako kupé a kabriolet Carrera a Carrerra 4, samozrejme nebude chýbať štýlová Targa 4. O výkon sa po novom stará trojlitrový šesťvalec s výkonom 480 koní, teda o 30 viac než predchádzajúca verzia. Je to poznať aj na zrýchlení, napokon z pokoja na stovku akceleruje za 3,3 sekundy.

-jj-, zdroj a foto: Porsche

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov