Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


SEAT Arona – novinka už v predpredaji

Modernizovaný SEAT Arona 2021 začne schádzať z výrobnej linky už čoskoro. Prvé kusy na Slovensku už v júli.

EVOLÚCIA V EXTERIÉRI
Vonkajší dizajn modelu SEAT Arona prešiel evolúciou, ktorá posilnila jeho charakter a dodala mestskému SUV nový impulz. Modifikovaný dizajn dodal vonkajšiemu vzhľadu novú robustnosť, výraz bezpečnosti a charakter off-road pri novej verzii vybavenia Xperience. Farby strechy pri dvojfarbenom lakovaní rozšírila nová biela farba strechy a ponúka tak ďalšie možnosti individualizácie podľa vlastných predstáv. Štandardné použitie technológie LED na vonkajšom osvetlení vozidla zabezpečuje lepšiu viditeľnosť a menšiu spotrebu elektrickej energie.

Nový SEAT Arona dostal energickejší výraz; modifikovaná predná časť s novým predným nárazníkom zahŕňa aj nové svetlomety do hmly zvýrazňujúce vzhľad off-road. Na zadnej časti karosérie nový zadný spojler a difúzor v nárazníku osviežujú dizajn, ktorý dotvárajú väčšie disky kolies s ľahkej zliatiny s novým dizajnom, označenie modelu na zadnej časti vytvorené ručne písaným písmom a nové logo SEAT v dvojfarebnom chrómovom vyhotovení.

REVOLÚCIA V INTERIÉRI
Vnútri revolúcia dizajnu prináša nový pocit v kabíne. Úplne nový mäkkčený prístrojový panel s väčším, voľne stojacim centrálnym displejom systému infotainmentu – teraz umiestneným pre zlepšenie ergonómie vo zvýšenej polohe- ako aj nový ergonomický multifunkčný volant potiahnutý kožou Nappa reprezentujú nový dizajn interiéru a dodávajú kabíne novú osobnosť. Tento moderný charakter ďalej umocňujú osvetlené mriežky ventilácie s novým dizajnom.

SEAT Arona FR REDLine – S DNA SEATu

PREPOJENÝ S MODERNÝM ŽIVOTOM
SEAT Arona je plne digitálne prepojený vďaka vnútornej a vonkajšej konektivite. Zahŕňa systém Full Link prinášajúci Android Auto a Apple CarPlay do kabíny; vonkajšiu konektivitu zabezpečujú online služby SEAT CONNECT. Užívatelia môžu všetky funkcie ovládať na dotykových displejoch nových systémov infotainmentu s uhlopriečkou 21 cm (8,25″) a 23,4 cm (9,2″), ako aj hlasovým ovládaním, ktoré sa aktivuje frázou “Hola Hola”.

BEZPEČNEJŠÍ AKO KEDYKOĽVEK PREDTÝM
Nové asistenčné systémy ako Travel Assist umožňujú poloautomatickú jazdu v celom rozsahu rýchlosti. So systémami Lane Assist, Side Assist, Traffic SignRecognition a High Beam Assist je SEAT Arona z hľadiska bezpečnosti vybavený na najvyššej aktuálnej úrovni.

MOTORY: BENZÍN A STLAČENÝ ZEMNÝ PLYN
Modernizovaný SEAT Arona sa bude predávať so štyrmi motormi, pokrývajúcimi výkonová rozpätie od 66 kW (90 k) do 110 kW (150 k) spaľujúcimi benzín a stlačený zemný plyn CNG.

VYTVORENÝ V BARCELONE
Vynovený SEAT Arona je na 100 % vytvorený v Barcelone: je navrhnutý, vyvinutý a vyrábaný v Barcelone, v hlavnom závode Martorell.

PREPREDAJ SPUSTENÝ: AKČNÝ MODEL SEAT ARONA FAMILY S VÝHODOU AŽ 3900 EUR

Nový SEAT Arona 2021 je hneď od začiatku súčasťou akčných modelov SEAT FAMILY s atraktívnym cenovým zvýhodnením a luxusnou bezpečnostnou výbavou už v základe.

Samozrejmosťou sú vyhrievané a výškovo nastaviteľné predné sedadlá, 100% Full LED svetlomety, dvojzónova automatická klimatizácia Climatronic s AirCare filtrom, adaptívny tempomat, najmodernejšie asistenčné systémy a komfortné prvky ako dodatočné úložné priestory, lakťová opierka, alebo automatický parkovací asistent, ktorý zaparkuje takmer celkom sám.

Nové svieže a odvážne farby karosérie a strechy a dizajn kolies zaisťujú dokonalú individualitu a prispôsobenie si svojej Arony podľa vlastných preferencií.

Nový SEAT Arona je na Slovensku dostupný v predpredaji od stredy 9.6.2021 za tieto ceny.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov