Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Opel Astra – Novinka pomaly vystrkuje rožky!

Opel Astra. Nemecká automobilka dnes zverejnila snímky, ktoré zachytávajú prvý pohľad na budúcu Astru - prvú generáciu elektrifikovaného kompaktného modelu nemeckej značky. Fotografie odhaľujú precíznosť so zameraním na detaily úplne nového modelu.

„Budúca Astra otvorí vzrušujúcu novú kapitolu v 30-ročnej histórii modelu kompaktnej triedy,“ hovorí výkonný riaditeľ Opel Michael Lohscheller. „Sme presvedčení, že nová generácia modelu Opel Astra urobí silný dojem a priláka k tejto značke mnoho nových zákazníkov.“

Opel Vizor bude hladko integrovať špičkové technológie

Predné partie karosérie integrujú technológie, ako sú ultratenké svetlomety IntelliLux LED®, ktoré opäť prinesú inovácie do segmentu kompaktných vozidiel. Vzadu je úplne nový modelový štítok Astry umiestnený uprostred na čistom povrchu dverí batožinového priestoru.

Pure Panel novej generácie

V celom interiéri platí nemecká precíznosť. Nová generácia digitálneho kokpitu Pure Panel s plne presklenými plochami odráža bezproblémové osadenie dvoma širokouhlými displejmi, ktoré poskytujú informácie s orientáciou na vodiča.  Fyzické tlačidlá a páčky sú znížené na minimum.

Elektrifikovaná Astra pokračuje v ofenzíve

Astra budúcej generácie, ktorá bola navrhnutá a skonštruovaná v nemeckom Rüsselsheime, bude k dispozícii ako dynamický päťdverový hatchback a všestranné kombi Sports Tourer. Nový model  dodá značný impulz elektrifikácii celého produktového portfólia značky. Výroba sa začne ešte tento rok.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov