Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Aplikácia Bazoš – Zábava aj úžitok

Bazoš je aplikácia plná možností nakúpiť či ponúknuť použité veci. Nás zaujíma predovšetkým sekcia venovaná autám.

Použité veci, najmä ak ide tie, ktoré majú nádych starožitnosti, lákajú mnoho ľudí. Ak nie priamo kúpiť, tak si ich aspoň prezerať. Aplikácia Bazoš takých ponúka „mraky“ a nás zaujímajú predovšetkým autá.

Pre kohokoľvek

Nemám zatiaľ na mysli autá či motorky, ale samotnú aplikáciu. Zadarmo si ju môžete stiahnuť do zariadení s operačným systémom Android aj iOS. Inštalácia je bleskurýchla. Treba sa potom rozhodnúť, či chcete slovenský, český, rakúsky alebo poľský variant. Po kliknutí na (povedzme) slovenský sa objaví hlavné menu s dvadsiatimi hlavnými kategóriami. Priznávam, že mňa zaujímajú najmä dve: Auto a Ostatné. Našich čitateľov určite zaujme aj kategória Motocykle, Šport… a vlastne hociktorá iná.

Autá podrobnejšie

Po kliknutí na ikonku Autá sa okamžite zobrazí ponuka. Iste, najprv inzeráty s označením TOP, za ktoré si ich zadávatelia platia. Bez neho môžete inzerovať zadarmo. Po rozkliknutí uvidíte podrobný opis ponúkaného vozidla a dotykom na fotografiu aj jeho ďalšie fotky. Odporúčam kliknúť na „Filtre“ a v riadku Kategórie po otvorení vybrať buď konkrétnu značku, alebo nižšie v ponuke Veterány (a Vybrať). To je moja obľúbená zábava. Ponuka všakovakých áut najrôznejšieho veku a pôvodu je naozaj zaujímavá a ak aj nechcete nič kúpiť, myseľ fanúšika motorizmu pri jej prezeraní krásne relaxuje. Nechýbajú tiež náhradné dielce a občas aj trocha absurdné ponuky – no veď sa pozrite sami. Ak si vyberiete napríklad VW Chrobák kabrio, uvidíte hneď aj niekoľko súvisiacich inzerátov. Po rozkliknutí mena inzerenta sa zobrazia všetky jeho aktuálne inzeráty.

Aplikácia PlugShare – Kde nabiť batérie?

Od ihly po lokomotívu

Viem, toto označenie nie je môj originál, ale pre Bazoš platí. A možno ho rozšíriť napríklad aj takto: od nového po veterán, od klobásy po med, od píšťalky po organ, od myšky po bernardína. Sám som už cez Bazoš zopár vecí kúpil i predal a (možno som mal šťastie na človeka na druhej strane) zatiaľ to vždy vyšlo. Iste, existujú aplikácie viac koncentrované na (trebárs) veterány, ale Bazoš je príjemný svojou univerzálnosťou a širokánskou paletou ponuky.

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov